Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια του GNTM!

Ανατριχιαστική εικόνα!

2 Μαΐου 2019 21:35
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια του GNTM!

Ατύχημα είχε παίκτρια του GNTM με αποτέλεσμα α οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ράμματα.

Τι συνέβη;

Η Άννα Τσακουρίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους της για το ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να κάνει τρία ράμματα στο μάτι της.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Έχω κάνει και εγώ ράμματα στο μάτι, από μένα είναι όχι #καλόμήνα Edit P.S.: 3 είναι τα ράμματα αλλά τα άλλα 2 δε φαίνονται.. sooo I’ve done you a favor to show only one of them! Be grateful cause I’ll show them all» δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία που δείχνει το τραύμα της.

Άννα Τσακουρίδου

Παίκτρια του GNTM τα έχωσε σε κριτή! «Μου είπε έξω ότι δεν θα πετύχω...»!

Παίκτρια του GNTM δεν δίστασε και τα έχωσε σε κριτή, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για το παιχνίδι.

Ποιος της είπε ότι δεν θα πετύχει;

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM μίλησε στο Happy Day και τη Μαρία Αντωνά για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Ήταν πολλά που με ενόχλησαν και έφυγα από το GNTM. Ήταν μια φωτογράφιση που τη θεώρησα «χαζή» φωτογράφιση, δεν νομίζω ότι για να δείξεις το κραγιόν πρέπει να γλωσσοφιλιέσαι με κάποιον. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, ο οποίος ξέρει που μπήκα, είναι και η οικογένεια που έχω πίσω. Η κυρία Καγιά ήταν σίγουρα πολύ σκληρή μαζί μου. Σε ένα νέο κορίτσι που αποφασίζει να φύγει από ένα reality, δεν του λες «δεν θα πετύχεις έξω». Μόνο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχω επαφές. Πάντα με ενθαρρύνει, μου είπε να μην φεύγω από τον στόχο μου. Ήταν η μόνη που ερχόταν εκτός κάμερας και μας μιλούσε», αποκαλύπτει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

παίκτρια GNTM

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share