Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

GNTM: Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια! - Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Πότε με το καλό;

22 Απριλίου 2019 11:26
GNTM: Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια! - Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Έτοιμη για το επόμενο βήμα στην σχέση της είναι παίκτρια του GNTM, και δεν το κρύβει!

Ο λόγος για την Μαριάνα Παινέση, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star και είναι εδώ και τρεις μήνες σε σχέση.

Η ίδια δήλωσε στη RealLife και την Ελένη Ζούμη: «Είμαι πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για προοπτικές, καθότι είμαι σε σχέση μόλις τρεις μήνες.

Υπάρχουν βέβαια και άτομα που παντρεύονται πάνω στον μήνα, αλλά δεν νομίζω να είμαι ένα από αυτά. Πέρα από την πλάκα, είναι μια όμορφη σχέση και χαίρομαι για αυτήν.

Προτιμάω να μη λέω πολλά πράγματα για τις σχέσεις μου.

Πάντως είναι λίγο μεγαλύτερος από εμένα, γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι και βλέπουμε μαζί πολλές ταινίες.

Παρότι δεν θεωρώ ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για γάμο, για εμένα είναι ένα αρκετά μακρινό σχέδιο. Σε ό,τι αφορά την οικογένεια, δεν νομίζω ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Ίσως σε μια πενταετία».

Τα δυσάρεστα νέα για την Μέγκι Ντρίο... τα μάθατε; Αν όχι: Μέγκι Ντρίο: Πολύ άσχημα τα νέα για την πρώην παίκτρια του GNTM!

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου «αδειάζει» το GNTM!

Πηγή: youweekly.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το GNTM επιστρέφει! Η φωτογραφία που το αποκαλύπτει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μέσα από τα στούντιο του GNTMκαι μας έβαλε στο κλίμα!

Το μοντέλο πήρε θέση!
Το GNTM ετοιμάζεται για τον νέο κύκλο, μαζί του και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη!

Το μοντέλο, μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στο instagram από τα παρασκήνια των γυρισμάτων

Ξανθή Τζερεφού: Έχασε τόσα κιλά που μας ανησύχησε!

Σχεδόν "σκελετωμένη" πόζαρε στο φακό η Ξανθή Τζερεφού, η πρώην παίκτρια του GNTM.

Η Ξανθούλα, η αγαπημένη παίκτρια του Δημήτρη Σκουλού, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει χάσει πολλά κιλά και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι καλό αυτό για την υγεία της.
Η Ξανθή Τζερεφού, στην πρώτη οντισιόν του GNTM ήταν περισσότερα κιλά και μάλιστα οι κριτές την κατάταξαν στα plus size μοντέλα, ωστόσο, αυτό πλέον είναι παρελθόν. Το μοντέλο, μετά τα κιλά που έχασε δεν θεωρείται πλέον plus size όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Μετά το παιχνίδι, στο οποίο είχε αποκαλύψει και το πρόβλημα υγείας της, η Ξανθούλα είναι ένας άλλο άνθρωπος! Βέβαια, όπως και να έχει τόσο όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, όσο και τώρα είναι κούκλα.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share