Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ποια πρώην παίκτρια του Next top model έκανε φωτογράφιση στο Playboy

Δείτε εδώ!

28 Μαρτίου 2019 12:40
Ποια πρώην παίκτρια του Next top model έκανε φωτογράφιση στο Playboy

Ήταν μία από τις ομορφότερες, για κάποιους η ομορφότερη, παίκτρια του GNTM με το πρόσωπο που κέρδιζε διαρκώς κολακευτικά σχόλια για το κάλλος του.

Τελικά ποια είναι; Να σας θυμίσουμε και άλλη μια παίκτρια που έκανε γυμνή φωτογράφιση

Η Μαριάννα Παινέση έφτασε στον τελικό του GNTM χωρίς ίντριγκες, δουλεύοντας σκληρά και διατηρώντας το ήθος της σε κάθε σημείο του παιχνιδιού.

Ήταν μάλιστα από τα πιο ντροπαλά κορίτσια και κέρδιζε συνεχώς πόντους στην προτίμηση των κριτών αλλά και τη συμπάθεια του κοινού.

Οι μήνες όμως πέρασαν και φαίνεται πως η Μαριάννα μεγάλωσε… επαγγελματικά και τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα στον χώρο του μόντελινγκ και των φωτογραφίσεων. Η Μαριάννα δέχτηκε την πρόκληση του γυμνού και θα είναι το επόμενο εξώφυλλο του Playboy.

To τεύχος με τίτλο The Freedom Issue θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την Μαριάννα γυμνή και μία πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από την φωτογραφία που ακολουθεί και δείχνει το ντροπαλό κορίτσι που γνωρίσαμε στις πρώτες οντισιόν να είναι πια μια ελκυστική και αισθησιακή γυναίκα.

Άννα Αμανατίδου: Ράκος η πρώην παίκτρια του GNTM!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω και τον λόγο που είναι πραγματικά πολύ άσχημος, δυστυχώς!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του STAR είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά εδώ και αρκετές μέρες και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου ο λόγος είναι...διαβάστε γιατί είναι ράκος η Άννα Αμανατίδου στο youweekly.gr!

Άννα Αμανατίδου: Λίγο μετά το τέλος του GNTM ξεκίνησε ξανά τις σ3ξι φωτογραφίες!

Κολάζει η Άννα Αμανατίδου με τις φωτογραφίες της!

Μετά το GNTM το μοντέλο πόσταρε μία καυτή φωτογραφία που... έριξε το instagram.

Εντυπωσιακή είναι πάντα η Άννα Αμανατίδου και ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν στο GNTM!

Η πανέμορφη Άννα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram και μάζεψε εκατοντάδες likes!

H καυστική ανάρτηση της Ερμίδου προς την Αμανατίδου- «Αν δεν κάνεις νούμερα με τα νούμερα με τι θα κάνεις;»
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Άννα Αμανατίδου, μίλησε με πολύ υποτιμητικά λόγια για την Ειρήνη Ερμίδου.

Μεταξύ άλλων είπε πως είναι πολύ πιο όμορφη από εκείνη και πως είναι «κατσαριδούλα».
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο κατακεραύνωσε την Άννα με ένα μακροσκελές μήνυμα στα Instastory της.

Όπως φαίνεται η Άννα Αμανατίδου ξεκίνησε μια κόντρα που θα αργήσει να τελειώσει γιατί και οι δυο είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες που δεν το βάζουν εύκολα κάτω.

Διάβασε περισσότερες ειδήσεις gossip στο Athensmagazine.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share