Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Καζαριάν: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε πριν μπει στο ριάλιτι

Δεν το περιμέναμε...

6 Μαρτίου 2019 16:54
Ειρήνη Καζαριάν: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε πριν μπει στο ριάλιτι

Κέρδισε το GNTM, όμως μπορούσε να κάνει και καριέρα σε μία δουλειά που δεν μπορείτε να φανταστείτε!

H Ειρήνη Καζαριάν σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για το Greece’s Next Top Model που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, για τους κριτές του ριάλιτι μόδας και τα όνειρά της.Διαβάστε παρακάτω...
Η Ειρήνη είπε: «Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν πολύ αυστηρός, αλλά τα έλεγε πολύ σωστά. Η Βίκυ Καγιά ήταν αυστηρή αλλά και γλυκιά. Είναι εκείνη που με ταρακούνησε και έφτασα εκεί που έφτασα…»!

Ενώ δεν δίστασε να πει: «Πριν το Next Top Model, δούλευα σε φούρνο πωλήτρια γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητη. Δεν ήθελα να ζητάω από τους γονείς μου και δούλευα και ως μοντέλο αλλά περισσότερο ως χόμπι το είχα… Πάντα είχα στο μυαλό μου τη μόδα… τα μοντέλα»!

Δείτε τι είπε για το φλερτ και τους άντρες στην εκπομπή Ελένη:

Πηγή: youweekly

Αποκαλύψεις για την νικήτρια του GNTM: «Με την Ειρήνη Καζαριάν υπήρξε χημεία. Είναι ο τύπος μου»

Εμφανίστηκε στον τελικό του «Greece’s Next Top Model» σε μία από τις δοκιμασίες που έπρεπε να περάσουν οι τρεις φιναλίστ και τα σχόλια έδωσαν και πήραν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζανετάκο, ο οποίος έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω του με τη φωτογράφηση που έκανε μαζί με την Ειρήνη Καζαριάν.

Οι χρήστες των social media του έλεγαν πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι με τη νικήτρια του reality μόδας, ενώ τον ρωτούσαν αν οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Γι’ αυτά και πολλά άλλα ακόμα μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου. «Ήταν απίστευτη εμπειρία για μένα αυτό, ήταν πρωτόγνωρο! Έγινε χαμός με τα μηνύματα που δέχτηκα μετά τον τελικό του GNTM, πήρα 10,000 followers σε μερικές ώρες. Όλοι μου έλεγαν να τα φτιάξω με την Ειρήνη, ότι ταιριάζουμε και ότι είμαστε το πιο ωραίο ζευγάρι. Στη φωτογράφιση υπήρξε χημεία. Ισχύει αυτό. Όντως ήρθαμε πιο κοντά, αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο. Η Ειρήνη μου άρεσε, είναι ωραία κοπέλα. Είναι ο τύπος μου. Μιλήσαμε μετά τον τελικό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα, να το ξεκαθαρίσω αυτό. Οι άλλες δυο κοπέλες ήταν πιο μαζεμένες. Η Μαριάννα ήταν πιο μαζεμένη από όλες, η Εβελίνα το βρήκε στην πορεία», δήλωσε ο Δημήτρης Τζανετάκος.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share