Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Ειρήνη Καζαριάν σπάει τη σιωπή της: "Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι με το ροζ βίντεο..."

Όσα είπε για το ροζ βίντεο!

14 Φεβρουαρίου 2019 17:44
Η Ειρήνη Καζαριάν σπάει τη σιωπή της:

Για το δημοσίευμα που την ήθελε να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο μίλησε η Ειρήνη Καζαριάν.

Η νικήτρια του GNTM, μίλησε στο περιοδικό Instyle αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια αλλά και για το ροζ βίντεο.

«Είμαι πολύ cool και ανοιχτόμυαλη. Δεν επηρεάζομαι από αρνητικά σχόλια που μπορεί να είπαν κάποιες συμπαίκτριές μου - αν και με τα περισσότερα κορίτσια είχαμε τέλειες σχέσεις. Τα δέχομαι και προσπαθώ να γίνω καλύτερη, αλλά δεν στενοχωριέμαι καθόλου. Γενικά, είμαι άνθρωπος που δεν μπαίνει σε καβγάδες. Δεν μου αρέσει η ίντριγκα. Αν όμως σκεφτώ κάτι, θα το πω. Είμαι ειλικρινής».

Το μόνο σκοτεινό σημείο στη μέχρι τώρα low profile πορεία της είναι το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που την ήθελε να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο, ένα θέμα που πήρε μεγάλες διαστάσεις, όμως η ίδια φάνηκε να το αντιμετωπίζει ιδιαίτερα ψύχραιμα. «Ξύπνησα ένα πρωί και οι φίλες μου μου είχαν στείλει τη δημοσίευση. Το είδα και θύμωσα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι 21 ετών που μόλις ξεκινάει την πορεία του. Τηλεφώνησα στο δικηγόρο μου και αυτή η διαδικασία πήρε το δρόμο της. Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο. Οι γονείς μου έγιναν έξαλλοι επειδή κάποιος ταύτισε το όνομα του παιδιού τους με κάτι τόσο χυδαίο. Όμως, ποτέ δεν πίστεψαν πως ήμουν εγώ. Δεν χρειάστηκε να τους πείσω για κάτι» τονίζει.

Πηγή: youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share