Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

GNTM: Άστραψε και βρόντηξε η Εύη Ιωαννίδου για την Κατερίνα Καινούργιου! - Τι την έκανε έξαλλη;

Η κόντρα τους καλά κρατεί!

31 Ιανουαρίου 2019 15:32
GNTM: Άστραψε και βρόντηξε η Εύη Ιωαννίδου για την Κατερίνα Καινούργιου! - Τι την έκανε έξαλλη;

Το περιστατικό ξεκίνησε πριν λίγο καιρό με αφορμή την αποχώρηση τη Εύης Ιωαννίδου από το σπίτι του GNTM.

Τώρα η παίκτρια του ριάλιτι μόδας επανέρχεται σε αυτό για να δώσει εκ νέου εξηγήσεις!

Η Εύη Ιωαννίδου είχε φιλοξενηθεί μετά την αποχώρησή της στη πρωινή εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», και απάντησε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καινούργιου για το σχόλιο που είχε γίνει on air κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αφορούσε την ηλικία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη!

Το μοντέλο, δε δίστασε μάλιστα να δείξει on camera την αστυνομική της ταυτότητα προκειμένου να αποδείξει στη παρουσιάστρια του Open ότι δεν λέει ψέματα για το πόσο ετών είναι.

Τώρα, η Εύη Ιωαννίδου που τη γνωρίσαμε μέσω του "Greece's Next Top Model", επανέρχεται και δίνει εξηγήσεις στο περιοδικό People για το περιστατικό.

«Πήρε μεγάλη έκταση το θέμα της ηλικίας μου, Με πείραξε που η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι με ξέρει και λέω ψέματα. Δεν με ξέρει. Μπορεί να έχουμε κάποιες κοινές παρέες στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ποτέ. Μου δόθηκε η ευκαιρία, γιατί ήμουν στον αέρα και ήξερα ότι κανείς δεν μπορεί να το κόψει. Οπότε έδειξα την ταυτότητα και το ξεκαθάρισα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Εύη Ιωαννίδου.

Τέλος, το μοντέλο εξήγησε γιατί απάντησε για το θέμα on camera: «Όταν υποστηρίζεις ότι λέω ψέματα για την ηλικία μου και ότι δεν είμαι 23 αλλά 28 είναι θέμα. Αναπαράγεται και πάει λέγοντας. Όχι ότι έχω κάτι προσωπικό, απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω».

Πηγή: youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share