Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

GNTM: Η φαρμακερή απάντηση της Εύης Ιωαννίδου στην Άννα Αμανατίδου - «Πονάει η αλήθεια...»!

Οι αποκαλύψεις της για τις υπόλοιπες παίκτριες!

18 Δεκεμβρίου 2018 13:27
GNTM: Η φαρμακερή απάντηση της Εύης Ιωαννίδου στην Άννα Αμανατίδου - «Πονάει η αλήθεια...»!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» βρέθηκε μετά την αποχώρηση της από το σπίτι του GNTM η Εύη Ιωαννίδου.

Το μοντέλο συζήτησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι, αλλά και για την κόντρα της με την Άννα Αμανατίδου.

Η Εύη Ιωαννίδου στα προημιτελικά του GNTM ήρθε αντιμέτωπη με την Άννα Αμανατίδου στην τελευταία δυάδα με την πρώτη να είναι εκείνη που αποχωρεί από το σπίτι.

Έχοντας ακούσει τα λόγια «φωτιά» προς το πρόσωπο της από την Άννα Αμανατίδου, η Εύη ήρθε μέσα από την πρωινή εκπομπή του STAR να της απαντήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα του 19χρονου Αλβανού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (video)

«Δεν ισχύει ότι με έδιωξαν από τη δουλειά στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν την Αμανατίδου. Η άποψη μου για τη συγκεκριμένη είναι ότι σε κάποια πράγματα που εσείς δεν βλέπατε ήταν διαφορετική. Έκρινε τους πάντες. Είχε δύο πρόσωπα. Κάτι προσωπικό μαζί της δεν έχω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες μας μέσα στο παιχνίδι. Εμένα δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω. Κάτι που κάνει εκείνη. Δεν κακολόγησα και δεν έβρισα κανέναν. Πολλές γύρισαν και είπαν πολύ άσχημα πράγματα για μένα. Επιθετική δεν ήμουν ποτέ. Τους πονάει η αλήθεια κάποιους. Είμαι δίκαιη, αντικειμενική και ειλικρινής»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

πηγή: youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share