Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM: Τα «καρφιά» Έλντας - Εβελίνα και το άλλο πρόσωπο της Ερμίδου! (Video)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

12 Δεκεμβρίου 2018 08:30
GNTM: Τα «καρφιά» Έλντας - Εβελίνα  και το άλλο πρόσωπο της Ερμίδου! (Video)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε και η.. καλή μέρα από το πρωί φάνηκε! Χθες δημιουργήθηκε μια κόντρα ανάμεσα στην Εβελίνα και την Έλντα.

Μια νέα μέρα ξημέρωσε και οι δυο παίκτριες έκαναν τις δηλώσεις τους on camera!

Η πρώτη που έκανε δηλώσεις on camera ήταν η Εβελίνα η οποία αποκάλυψε πως χθες το βράδυ αφού γύρισαν από την δοκιμασία κάθισαν μαζί με την συμπαίκτρια της και συζήτησαν.

Η Εβελίνα θεώρησε πως "τα βρήκαν" και πώς όλα είναι καλά με την Έλντα.

Όμως η Έλντα έχει αντίθετη άποψη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ: Σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα για παίκτη του Survivor!

"Αυτό που κατάλαβα χθες για την Εβελίνα είναι πως λειτουργεί λίγο περισσότερα πονηρά από ότι θα έπρεπε! Να βλέπω αυτή την συμπεριφορά με απογοητεύει!" είπε η Έλντα on camera!

Δείτε το βίντεο:

Αμέσως μετά, οι παίκτριες του GNTM καλημέρισαν η μια την άλλη και μετά κάθισαν άλλες στον καναπέ για να συζητήσουν και άλλες στην κουζίνα.

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απλά... δηλητηριώδεις!

Η Εύη Ιωαννίδου είχε ξυπνήσει με κεφάκια και άρχισε να τραγουδάει, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την Ειρήνη Ερμίδου.

Δεν άρεσε και πολύ το σχόλιο της Ειρήνης στην Εύη και φυσικά την.. έσκισε με το γάντι και της έκοψε το γέλιο! "Εγώ Θα γελάσω στο τέλος γιατί θες τόσο πολύ να φύγω και θα πάω κανέναν τελικό και θα γελάω! Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!" είπε η Εύη.

Η Ερμίδου λίγο αργότερα, απασφάλισε on camera:¨"Λοιπόν, ιδανικά θέλω να φύγουν όλες εκτός την Εβελίνα! Η Εβελίνα να μείνει τελικό με μένα και τρίτη η Καζαριάν. Όλες οι άλλες δεν με νοιάζει με ποια σειρά θα φύγουν! Ας φύγουν αγκαλιά, η μια πάνω στην άλλη!" είπε η παίκτρια!

Δείτε το βίντεο:

Λίγο αργότερα η Έλντα ξέσπασε σε κλάματα! Όλα τα υποψήφια μοντέλα πήραν μέρος σε ένα βίντεο κλιπ και αυτό δυσκόλεψε αρκετές από τις παίκτριες.

Η Έλντα φάνηκε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Μια παρατήρηση του χορογράφου πως είναι εκτός ρυθμού, την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Και όχι μόνο αυτό, η Έλντα άφησε στην μέση την χορογραφία δυο φορές και έφυγε από την σκηνή.

Ο χορογράφος δεν πίστευε αυτό που έβλεπε να γίνεται μπροστά του...

Οι συμπαίκτριες της, ξενέρωσαν με την στάση της και η μια μετά την άλλη "κάρφωσαν" ενώ η Έλενα Χριστοπούλου βγήκε από τα... ρούχα της!

Δείτε το βίντεο:

Τελικά Εύη, Έλντα και Ειρήνη Ερμίδου βρέθηκαν απέναντι από την Βίκυ Καγιά και περίμεναν να ακούσουν ποια θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.
Η Εύη Ιωαννίδου ήταν η πρώτη που πήρε την φωτογραφία της και πήρε θέση δίπλα στις συμπαίκτριες της. Μάλιστα η παίκτρια λύγισε και έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά την Βίκυς Καγιά.

Μάλιστα όταν πήγε δίπλα στις συμπαίκτριες της, η μόνη που την αγκάλιασε ήταν η Εβελίνα, κάτι που δεν άρεσε στις συμπαίκτριες της και την κοιτούσαν με μισό μάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στον Alpha: Του έκλεψε ο ΣΚΑΙ την κορυφαία σειρά!

Έλντα και Ειρήνη ήταν οι δυο που απέμειναν και περίμεναν να ακούσουν ποια από τις δυο θα αποχωρήσει.

Η Έλντα μάλιστα, αρκετά εκνευρισμένη, έσπρωχνε την Ερμίδου και την παρότρυνε να πάει να πάρει την φωτογραφία της αφού θεωρούσε ότι αυτή θα μείνει στο σπίτι. Η Ειρήνη ένιωσε άσχημε με την κίνηση αυτή και της το είπε πως είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει.

Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε να διαδραματίζεται μπροστά της, η Βίκυ Καγιά και τους έσκασε την... βόμβα!

Η Βίκυ Καγιά τους είπε πως αποχωρούν και οι δυο και οι υπόλοιπες παίκτριες έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε το βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share