Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Προσπάθησε να επιτεθεί στους κριτές η Έλντα! - "Άνθρωποι είμαστε! Μπορούμε να κάνουμε ένα λάθος!" - Την έβαλαν στη θέση της! (βίντεο)

Δεν της... βγήκε η επίθεση!

11 Δεκεμβρίου 2018 23:08
GNTM: Προσπάθησε να επιτεθεί στους κριτές η Έλντα! -

Η αποψινή δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετά τις παίκτριες του GNTM!

Τα υποψήφια μοντέλα του Greece's Next Top Model πήραν μέρος σε βίντεο κλιπ και κάποιες δεν τα κατάφεραν όπως θα ήθελαν. Διαβάστε παρακάτω...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Έβαλε τα κλάματα η Έλντα! Έφυγε στη μέση της δοκιμασίας! (βίντεο)

Μια όμως παίκτρια συμπεριφέρθηκε, σύμφωνα με τους κριτές, αντιεπαγγελματικά καθώς σταμάτησε το γύρισμα, όχι μια, όχι δυο, αλλά τρεις φορές!

Ο λόγος για την Έλντα. Το ξανθό μοντέλο μπλόκαρε αρκετές φορές την ώρα του γυρίσματος και έφυγε τρεις φορές από την σκηνή και αναγκάστηκαν να σταματήσουν το γύρισμα εξαιτίας της.

Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές για να ακούσει τα σχόλια τους και την κριτική τους για το κλιπάκι της και ήταν ήδη αποφασισμένη να υπερασπιστεί την στάση της. Αυτό είχε δηλώσει λίγη ώρα πριν on camera.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Ο πρώτος ημιτελικός! Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης; (video)

Όταν λοιπόν άρχισαν να σχολιάζουν την στάση της εκείνη προσπάθησε να τους κάνει επίθεση. "Άνθρωποι είμαστε! Μπορούμε να κάνουμε ένα λάθος!" τους είπε μεταξύ άλλων.

Η Βίκυ Καγιά όμως της τόνισε, πως είναι απαράδεκτο για μια επαγγελματία να σταματάει ένα γύρισμα τρεις φορές και να αφήνει στην αναμονή όσους ανθρώπους δουλεύουν πάνω σε ένα concept μαζί της, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Απασφάλισε η Ερμίδου! -"Θέλω να φύγουν όλες εκτός από..." (video)

Την έβαλαν στη... θέση της, την παίκτρια, οι κριτές με την κριτική τους και η Έλντα τους απάντησε πως κατάλαβε το λάθος της. Λίγη ώρα μετά όμως, στην κάμερα δήλωνε ξανά πως είναι ανθρώπινο αυτό που έκανε!

Δείτε το βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share