Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Η αποχώρηση της Ξανθούλας και η «βόμβα» που έσκασε η Παπαγεωργίου! (Video)

Ανατροπή στο επεισόδιο!

4 Δεκεμβρίου 2018 08:30
GNTM: Η αποχώρηση της Ξανθούλας και η «βόμβα» που έσκασε η Παπαγεωργίου! (Video)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Ανατροπή στο επεισόδιο!

Το επεισόδιο ξεκινάει,δείχνοντας την δυάδα πλέον να κάθεται με τα άλλα κορίτσια και ακόμη και την Εύη, να φιλιώνει με την Άννα.

Οι κοπέλες μιλάνε όλες μαζί και η Εύη αποκαλύπτει πως ποτέ δεν είχε θέμα με κάποιες κοπέλες και πως πλέον έρχονται πιο κοντά. Τονίζοντας μάλιστα πως και με την Άννα δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι.

Μάλιστα όταν τα κορίτσια μίλησαν και είπαν πως η Μέγκι δημιουργούσε κάποια θέματα, εκείνες συμφώνησαν και δεν είπανε κάτι.

Αμέσως μετά η Ξανθούλα ξεσήκωσε για τα καλά το σπίτι και τα κορίτσια τα οποία για ακόμη μια φορά τα έβαλαν μαζί της! Οι ίδιες τόνισαν πως δεν υπάρχει λόγος να τα έχει βάλει με την Ειρήνη Ερμίδου.

Μάλιστα η Εβελίνα αποκάλυψε πως μόνιμα νομίζει ότι κάποια κοπέλα έχει πρόβλημα μαζί της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησαν τρίο από την 21χρονη, αρνήθηκε και την δολοφόνησαν! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Στη συνέχεια οι παλιές παίκτριες του παιχνιδιού επέστρεψαν για λίγο πίσω και τα κορίτσια έπρεπε να διαλέξουν ποια θέλουν να έρθει πίσω στο παιχνίδι.

Η κάθε μια είχε από τρεις επιλογές. Ωστόσο αυτό το γεγονός, έφερε σε αμηχανία τις περισσότερες κοπέλες καθώς δεν ήξεραν σε ποια κοπέλα έπρεπε να δώσουν την ευκαιρία και τις ήθελαν όλες πίσω.

Τελικά αυτές που πήραν τις περισσότερες ψήφους και κέρδισαν πάλι μια θέση πίσω στο παιχνίδι ήταν η Αγάπη, η Άννα Τσακουρίδου και η Έλντα.

Εχτές είχαμε μια δύσκολη φωτογράφιση, με τα κορίτσια να υποδύονται τις...ψεύτικες κούκλες, έντονοι καυγάδες αλλά και η μεταφορά της Ξανθούλας στο νοσοκομείο μας συγκλόνισαν και απόψε. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό, ωστόσο τρεις δεν τα κατάφεραν και ήταν υποψήφιες. Ο λόγος για την Μικαέλα και την Εύη και την Αγάπη.

Τελικά αυτή που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε είναι η Αγάπη για δεύτερη φορά.

Η Μέγκι από την άλλη δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση της που δεν κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Το ίδιο και η Ειρηνή η Στεριανού, η οποία δήλωνε απογοητευμένη.

Συγκεκριμένα ένιωσε απογοητευμένη με την Ειρήνη Καζαριάν, που δεν την ψήφισε ενώ ήταν φίλες και την άφησε εκτός παιχνιδιού.

Λίγο πριν το τέλος μια έντονη διαφωνία είχαν η Ξανθούλα και η Μικαέλα!

H Μικαέλα θέλησε να πλησιάσει την Ξανθούλα και να της ζητήσει εξηγήσεις, για το τι ακριβώς είπε και δήλωσε πως της έκανε bullying.

Οι ίδιες είχανε μια έντονη διαφωνία, με την Ξανθούλα να υποστηρίζει πως όταν ήταν στις οντισιόν άκουσε κάποια από την τριάδα να ρωτάει εάν "πέρασε η χοντρούλα".

Μετά άλλαξε τα λεγόμενα της, ωστόσο από την ένταση της ανέβηκε το σάκχαρο και αναγκαστικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Έλντα επέστρεψε και πάλι πίσω στο παιχνίδι, ωστόσο έφερε και μεγάλες εντάσεις. Τι συνέβη; H Ζενεβιέβ την πλησίασε και είδε τα μάτια της, τότε κατάλαβε πως φοράει φακούς επαφής.

Η ίδια είπε πως δεν φοράει, ενώ στην πραγματικότητα φοράει. Το σκηνικό αυτό, συνέβη επειδή τα κορίτσια πρέπει να είναι εντελώς φυσικά. Η Έλντα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Αυτοί είναι οι 2 δολοφόνοι της φοιτήτριας! Ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα!

Μάλιστα είπε πως δεν αντέχει και θέλει να φύγει, ωστόσο στην φωτογράφιση την είδαμε κανονικά.

Φυσικά το υπόλοιπο επεισόδιο δεν κύλησε ομαλά, αφού τα κορίτσια έχουν αρχίσει να κάνουν παρέα με όλες τις κοπέλες, ωστόσο η Μικάελα τα πέταξε τα καρφάκια της.

Συγκεκριμένα μετά την φωτογράφιση η Εύη μίλησε με τις άλλες κοπέλες και αγνόησε λίγο την Μικαέλα. Αυτό δεν της άρεσε και τότε δήλωσε στην κάμερα " Η Εύη έχει αρχίσει και μιλάει με κοπέλες που δεν μίλαγε καν. Όταν εγώ άρχισα να μιλάω με τα άλλα κορίτσια δεν της άρεσε".

"Ίσως νιώθει μόνη, ωστόσο εγώ στη θέση της θα μίλαγα πρώτα στην Μικάελα" συνέχισε.

Μάλιστα της έκανε και παράπονο, αν θα της μιλήσει καθόλου.

Και για το φινάλε, είδαμε εκτός παιχνιδιού την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Όπως ανακοίνωσαν οι υπόλοιποι κριτές η Ηλιάνα είχε μια δουλειά στην Νέα Υόρκη οπότε χρειάστηκε να πετάξει μέχρι εκεί.

Ωστόσο η γλυκιά κριτής του GNTM, έστειλε με ένα βίντεο το δικό της μήνυμα στις παίκτριες, ενώ τους έκανε και κριτική μέσω βίντεο.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share