Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Mad Clip: Τότε θα κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος - Τα τραγούδια που θα περιέχει

Θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty»

14 Φεβρουαρίου 2022 16:07
Mad Clip: Τότε θα κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος - Τα τραγούδια που θα περιέχει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι συνεργάτες και η οικογένειά του Mad Clip αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, όπως αναφέρει το askunfunk.

Δείτε επίσης: Από τον Παντελή Παντελίδη στον Τζώρτζη Μονογυιό: Τα φονικά τροχαία διάσημων Ελλήνων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

mad clip δίσκος

Μεταξύ των tracks θα υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Εκατομμυριούχος» και «Streets», καθώς και συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

Ακόμη, θα υπάρχουν δύο solo κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι του Mad Clip στο YouTube με τη μορφή footage συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον Mad Clip.

Το executive producing του «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα κάνει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του οικογένεια, την Capital Music.

Thug Slime: Ποιος είναι ο ράπερ του αιματηρού περιστατικού στη Λένορμαν - Φίλος του Mad Clip και συμμαθητής του Αντετοκούνμπο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/11) στον Κολωνό, μετά το αιματηρό επεισόδιο στην οδό Λένορμαν, στο οποίο ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν ο ράπερ Thug Slime.

Από το επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών και ενός Ελληνα, υπήρξαν δύο τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έγιναν και άλλες δύο προσαγωγές -εκτός του νεαρού Βουλγαρονιγηριανού καλλιτέχνη, που φέρεται να είναι πρωταγωνιστής στο σκηνικό.

Ποιος είναι, όμως, ο Thug Slime;

Ο «Thug Slime» γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια. Η μητέρα του είναι από τη Βουλγαρία και ο πατέρας του από την Νιγηρία. Οταν πήγαινε στην α' Δημοτικού, η οικογένεια μετακόμισε στα Σεπόλια και όπως έχει πει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη του, η περιοχή αυτή έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μουσική και τους στίχους του.

Στον χώρο της ραπ κατάφερε να γίνει γνωστός το τελευταίο διάστημα, καθώς το 2020 κυκλοφόρησε δυο άλμπουμ που έτυχαν μεγάλης αποδοχής.

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε και κομμάτι στο οποίο συνεργάστηκε με τον Mad Clip και τον FY. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Prince» κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, ενώ το βίντεο κλιπ μπήκε τάχιστα στα trends του YouTube.

Φίλος του Mad Clip και συμμαθητής του Αντετοκούνμπο

"Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το '18, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το "Λώρα", που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του '20 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η Capital δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε. Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή για την Capital και την Panik που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, γνωριστήκαμε", έχει πει για τον Mad Clip.

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

«Στην Αθήνα μετακομίσαμε όταν ήμουν στην πρώτη δημοτικού, στα Σεπόλια. Τα Σεπόλια έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη μουσική και στους στίχους μου, με έχουν επηρεάσει πολύ στον τρόπο που γράφω. Η γειτονιά μου έχει ό,τι έχουν οι γειτονιές στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στην Αττική, στον Άγιο Νικόλαο, και έχει απ’ όλα, τα καλά της και τα κακά της. Έχει απλούς ανθρώπους, ηλικιωμένους που ζουν εκεί 70 χρόνια, πολλούς ξένους, Τσιγγάνους, αλλά έχει και εγκληματικότητα, παρανομία, φόνους. Γι’ αυτό έχει και πάρα πολλή αστυνομία, πολλούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πολλούς ΟΠΚΕ, πολλή ασφάλεια» είχε πει στη Lifo τον Ιανουάριο.

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό» είχε συμπληρώσει.

«Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι»

Σε άλλο σημείο είχε πει πως «μεγαλώνοντας σε αυτό το περιβάλλον, με έχουν επηρεάσει πολύ οι ιστορίες που άκουγα. Μικρό με γοήτευαν οι παράνομοι, τους είχα ως πρότυπο, γιατί τους έβλεπα στη γειτονιά με ωραία αμάξια, ωραία ρούχα, ωραία ρολόγια, να κυκλοφορούν με ωραίες κοπέλες, και για ένα παιδί ήταν σαν παράδειγμα του πώς «πρέπει να είναι ένας άντρας». Μου έχουν μείνει όλα αυτά από τότε.

Είναι μια ωραία γειτονιά τα Σεπόλια, όπου όλοι οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως σε κάθε γειτονιά. Δεν είναι γειτονιά που σε αναγκάζει να βγεις σκληρός. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν delivery, παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, το τι θα γίνεις είναι θέμα επιλογών, ξεκάθαρα».




TAGS
 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share