Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Μηλιώκας έρχονται στις Χορδές για μία μόνο εμφάνιση

Στις 27 Νοεμβρίου

25 Νοεμβρίου 2021 12:44
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Μηλιώκας έρχονται στις Χορδές για μία μόνο εμφάνιση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Μηλιώκας έρχονται στις «ΧΟΡΔΕΣ» για μία και μόνο εμφάνιση.

Με τη γνωστή τους ανεξάντλητη ενέργεια, θα μας χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά με τις επιτυχίες τους, με τραγούδια δικά τους και άλλων και – όπως λέει ο Γιάννης Γιοκαρίνης – “…τραγούδια που θα βγάλει το τσουβάλι της βραδιάς…”.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γρηγόρης Γιαρέλης (κιθάρα/φωνή), Άλκης Κουκουλίδης (μπάσο/φωνή), Αποστόλης Κατσάνος (ντραμς/φωνή).

Acoustic: H Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Radio City

Η διαχρονική ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται προλόγους και ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι σπουδαία στην τέχνη της, έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γεμάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας κι έχουν νικήσει το χρόνο.

Η παράσταση “Acoustic” μετά την επιτυχημένη της πορεία στην Ισπανία όπου μάγεψε το κοινό στην Μάλαγα, την Μαδρίτη και την Βαρκελώνη έρχεται για μία μοναδική βραδιά στη Θεσσαλονίκη και το ανακαινισμένο Radio City λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων. Είναι μια παράσταση ακουστική με την Ελευθερία να πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες: τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο.

Στην παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά, θα ταξιδέψουμε στην Θράκη αλλά και στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα τραγουδήσουμε μαζί της γνώριμα χασάπικα αλλά και τα καινούρια της διασκευασμένα από το σπουδαίο αυτό τρίο μουσικών.

Η μοναδική σε ενέργεια και διάθεση Θεσσαλονίκη ανοίγει την αγκαλιά της και περιμένει με λαχτάρα την αγαπημένη ερμηνεύτρια και την μπάντα της.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share