Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Με την συναυλία « Electric Solo» του Αλκίνοου Ιωαννίδη συνεχίζονται οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου την Τετάρτη 7 Ιουλίου

6 Ιουλίου 2021 10:36
Με την συναυλία « Electric Solo» του Αλκίνοου Ιωαννίδη συνεχίζονται οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου την Τετάρτη 7 Ιουλίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα solo πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός εμφανίζεται αύριο Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, στο Αίθριο Θέατρο στο Μαρούσι ( Λεωφ. Κηφισίας 219), έτοιμος να μοιραστεί νέες ιστορίες.

Μόνος επί σκηνής, ταυτόχρονα όμως μαζί με όλους και όλες μας, αντανακλά τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε τον Αλκίνοο με την ακουστική κιθάρα και το λαούτο του. Η συγκεκριμένη όμως παράσταση στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα. Μέσα από την ηχητική παλέτα των πεταλιών της, επιστρέφει, μετά από χρόνια και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στον ηλεκτρικό ήχο. Η ιδιαίτερη αυτή προσέγγιση, μαζί με τη φωνή του, δίνουν νέα μορφή στα τραγούδια του.

Η είσοδος είναι ενιαία με τιμή εισιτηρίου στα 10€

Για την συναυλία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας Covid-19 όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπουργείου Υγείας και του ΥΠΠΟ.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από – www.ticketmaster.gr – Πληροφορίες : 213 2038059 – 210 8056314 / Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share