Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ένα αστέρι γεννιέται και όχι επειδή είναι ο αδελφός του Παντελή!

Το αξίζει ο μικρός, το αξίζει ο Παντελής από εκεί ψηλά

26 Μαρτίου 2021 22:08
Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ένα αστέρι γεννιέται και όχι επειδή είναι ο αδελφός του Παντελή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Στην χώρα που έχουν μάθει πολλοί να κάνουν καριέρα στις πλάτες του ονόματος του πατέρα τους, του αδελφού τους, του θείου τους. Στην χώρα που αν έχεις "μπάρμπα στην κορώνη" πας μπροστά, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έρχεται να αποδείξει ακριβώς το αντίθετο! Ίσως έρχεται και να αποδείξει πως το... "μικρόβιο" και το ταλέντο είναι στο DNA της συγκεκριμένης οικογένειας.

Πολλοί έτρεξαν να χαρακτηρίσουν τον Κωνσταντίνο "βύσμα" πριν καλά καλά τον ακούσουν επειδή θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα του αδελφού του! Του Παντελή που άφησε, όχι στην μέση, αλλά στην αρχή ένα έργο που θα άφηνε εποχή! Πολλοί είχαν χαρακτηρίσει τον Παντελή Παντελίδη έναν τραγουδιστή που θα άφηνε πίσω του όνομα αντίστοιχο του Στράτου Διονυσίου, του Βασίλη Καρρά, του Πασχάλη Τερζή! Ο Παντελής δεν πρόλαβε...

Το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 έμελλε να στιγματίσει για πάντα το ελληνικό τραγούδι και όχι μόνο! Όλοι έκαναν την ίδια σκέψη, πως δηλαδή δεν προλάβαμε να χορτάσουμε έναν απίστευτο τραγουδιστή που είχε αρχίσει να χτίζει μια αυτοκρατορία!

Κωνσταντίνος Παντελίδης Παντελής Παντελίδης

5 χρόνια μετά βάζω το ραδιόφωνο στο τέρμα στο άκουσμα του στίχου "Κι αν με μισώ, φταις εσύ, φταίω κι εγώ", υπό την φωνή του Παντελή Παντελίδη! Έτσι πίστευα αρχικά μέχρι να τελειώσει το τραγούδι και να σχολιαστεί από τον ραδιοφωνικό παραγωγό πως ήταν ο Κωνσταντίνος ο αδελφός του Παντελή!

Ο Παντελής Παντελίδης είναι εδώ, 5 χρόνια μετά το μοιραίο αυτό πρωινό και συνεχίζει το πλούσιο έργο του, μέσα από τον μικρό του αδελφό Κωνσταντίνο! Το αξίζει ο μικρός, το αξίζει ο Παντελής από εκεί ψηλά. Ο Κωνσταντίνος έχει ταλέντο και εμείς του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός και ο αδελφός του να είναι περήφανος "από εκεί ψηλά για εκείνον"!

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share