Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η φωνή και τα τραγούδια της θα αντηχήσουν σε όλη την υφήλιο

Δυο online παραστάσεις μέσα στον Φεβρουάριο

5 Φεβρουαρίου 2021 13:47
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η φωνή και τα τραγούδια της θα αντηχήσουν σε όλη την υφήλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στον αγαπημένο της χώρο, το Gazarte, και μπαίνει απευθείας στα σπίτια μας, όπου κι αν βρισκόμαστε, με δύο ιδιαίτερες Live Streaming παραστάσεις. Η πρώτη θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ και η δεύτερη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δίνοντας την ευκαιρία ακόμα και σε όσους βρίσκονται στην άλλη πλευρά της υφηλίου να παρακολουθήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Τα διαχρονικά της τραγούδια θα ηχήσουν μέχρι την Αυστραλία και την Αμερική, σε κάθε ήπειρο και σε κάθε γωνιά του κόσμου, μέσα από την κεντρική σκηνή του Gazarte, η οποία μεταμορφωμένη σε ένα άνετο καθιστικό, μας μεταφέρει δίπλα στη μοναδική ερμηνεύτρια, για να απολαύσουμε τα ωραιότερα τραγούδια της σαν να είμαστε εκεί μαζί της. Παράλληλα δείτε και τον Άρη Σερβετάλη να μεταμορφώνεται σε «Ριχάρδο Β'» για τρεις online παραστάσεις.

Δύο Online παραστάσεις της Πρωτοψάλτη μέσα στο Φεβρουάριο

Το μήνυμα της τραγουδίστριας

Με τις ξεχωριστές της ερμηνείες, με ροκ διάθεση και συντροφιά τους ταλαντούχους μουσικούς της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη εγκαινιάζει μία νέα εποχή και στέλνει σε όλους μας ένα μήνυμα:

«Μετά από τόσο καιρό και τη διάθεση να ανεβάζει θερμοκρασίες σαν τη λάβα του ηφαιστείου, η ψυχή μας αυτή τη φορά θα ενωθεί διαδικτυακά! Ενέργεια, δύναμη, πάθος και ευαισθησία θα ορμήσουν να σας αγκαλιάσουν. Εσείς είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και του μουσικού σύμπαντός μου.

Εδώ λοιπόν στο GAZARTE , εμείς θα σας περιμένουμε!! Απευθείας στην καρδιά με την μουσική, κινητήριο δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ αυτή η επικοινωνία και έχω χαρεί αφάνταστα που έστω μέσα από την τεχνολογία η προέκταση των συναισθημάτων μου θα σας αγκαλιάσει.Καλή αντάμωση!!!» είναι το μήνυμα που στέλνει η ίδια.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια θα βρείτε στο viva.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share