Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδάει για το Μάτι!

Μια συναυλία αγάπης!

20 Αυγούστου 2019 14:46
Η Άννα Βίσση τραγουδάει για το Μάτι!

Στις 7 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ, ο Δεσμός και η Άννα Βίσση διοργανώνουν μια συναυλία ανοιχτή σε όλους, στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ).

Μια συναυλία ελπίδας για τη δύναμη της ζωής και την αναζωογόνηση της περιοχής. Η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει και θα στείλει το δικό της μήνυμα προσφοράς με το Δεσμό. Τραγικές ώρες για την Άννα Βίσση: Η δημόσια εξομολόγηση!

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός βρέθηκε την επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή, και με δωρεές που συγκέντρωσε, βοήθησε τους κατοίκους να καλύψουν επείγουσες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και άλλα απαραίτητα αγαθά. Στη συνέχεια σχεδίασε και υλοποίησε αναπλάσεις παιδικών χαρών και γηπέδων, που είτε κάηκαν είτε ήταν ακατάλληλες για χρήση, ώστε να μετατραπούν και πάλι σε χώρους χαράς για τους κατοίκους της περιοχής. Οι ανακατασκευασμένες 3 Παιδικές Χαρές στο Μάτι, τον Ν. Βουτζά και τον ΝΑΟΜΑ, όπως και τα γήπεδα Basketball & Beach volleyball και ο περιβάλλων χώρος του ΝΑΟΜΑ, εκσυγχρονίστηκαν, αναβαθμίστηκαν και αποτελούν και πάλι ευχάριστα σημεία συνάντησης για όλη την κοινότητα.

Ο ΝΑΟΜΑ είναι ένας χώρος – σύμβολο για την περιοχή, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς για την τοπική κοινότητα: στο ΝΑΟΜΑ βρήκαν καταφύγιο περισσότεροι από 700 άνθρωποι την τραγική ημέρα της πυρκαγιάς, ενώ αποτέλεσε το κομβικότερο εθελοντικό hot spot προσφέροντας ανακούφιση και διασύνδεση στους πυρόπληκτους για τους πρώτους 2 μήνες μετά την καταστροφή.

Η Άννα Βίσση ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα του Δεσμού, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης με την περιοχή, για μια συναυλία μετά την ολοκλήρωση των έργων και τραγουδά αφιλοκερδώς σε μια ξεχωριστή βραδιά αγάπης.

Τραγουδά για τους κατοίκους και προσφέρει χαρά και ελπίδα.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΣΑΒΒΑΤΟ, 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΕΝΑΡΞΗ: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Άννα Βίσση: Επέστρεψε με νέο τραγούδι!

Η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά με το ολοκαίνουργιο single «Ηλιοτρόπια».

Το τραγούδι δανείζει τον τίτλο του στη νέα δισκογραφική δουλειά της «απόλυτης Ελληνίδας σταρ», που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Gold

Το τελευταίο καιρό η Άννα Βίσση βρισκόταν στο στούντιο ηχογράφησης όπου προετοίμαζε με προσοχή τα καινούργια τραγούδια της έχοντας δίπλα της παλιούς και νέους συνεργάτες.

Βασικός πυλώνας αυτού του δίσκου που θα αποκαλυφθεί στο άμεσο μέλλον είναι ο Νίκος Καρβέλας, ο άνθρωπος που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην καριέρα και στη ζωή της Άννας Βίσση.

Το εξώφυλλο του single και η γραμματοσειρά με την οποία είναι γραμμένο το όνομα της τραγουδίστριας και ο τίτλος του τραγουδιού παραπέμπουν στην αθάνατη δεκαετία του 1960 και στα περίφημα «παιδιά των λουλουδιών», όπως είχαν γίνει γνωστοί στην Ελλάδα οι χίπις, ένα κίνημα που είχε μεγάλη επίδραση στην πολιτιστική κουλτούρα.

Η Άννα Βίσση επιστρέφει με ρετρό διάθεση, σκοπεύοντας να δημιουργήσει το δικό της «Καλοκαίρι της Αγάπης» με το ομότιτλο single του επερχόμενου άλμπουμ της.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share