Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο τραγούδι από τον Αντώνη Ρέμο!

Ακούστε το εδώ!

8 Ιουλίου 2019 18:33
Νέο τραγούδι από τον Αντώνη Ρέμο!

Ένα νέο τραγούδι του παρουσίασε σήμερα ο Αντώνης Ρέμος με τίτλο "Εδώ Και Τώρα".

Τη μουσική του υπογράφουν οι Divna Vasic, Marko Dreznjak και Φώτιος Στέφος και στους στίχους η εικαστικός και ποιήτρια Νίκη Παπαθεοχάρη.

Το νέο single του Αντώνη Ρέμου έρχεται μετά το «Η Ζωή Αλλιώς», που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο ραδιοφωνικό airplay και το YouTube. Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται για τις συναυλίες του με το πιο επιτυχημένο reggae pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40 και τη φετινή του περιοδεία.

Παντελής Παντελίδης: Η ''μπηχτή'' όλο νόημα για τον Αντώνη Ρέμο!

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε δηλώσεις για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Λίγες ώρες μετά η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή «πέταξε ένα καρφί» στον Αντώνη Ρέμο όλο νόημα!

Ο γνωστό τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι γνωρίζει τι συνέβη τη μοιραία βραδιά πριν χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.


Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του «Αυτοψία». Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό που έγινε μετά τον θάνατο του Παντελή. Είναι τεράστιο λάθος ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τα πράγματα γύρω από τον θάνατο του παιδιού. Δεν θα πω ποιοι και πως, αλλά η διαχείριση όλου του πράγματος ήταν λάθος, ήταν εγκληματική. Κατηγορήθηκαν και στιγματίστηκαν άνθρωποι τσάμπα. Τα δύο τα κορίτσια, επειδή πραγματικά ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ, μαζί με την ψυχή του Παντελή “δολοφονήθηκαν” και οι ψυχές των κοριτσιών. Και το θεωρώ πολύ άδικο και κρίμα να καταστρέφεις δύο κοπέλες που το μόνο “έγκλημα” που έκαναν ήταν να συνοδεύσουν σαν φίλες εκείνο το μοιραίο βράδυ τον Παντελή. Ο Παντελής ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένα παιδί βγαλμένο μέσα από την κοινωνία της Ελλάδος. Ένας λαϊκός ήρωας και συνάμα μια υπέροχη ψυχή».

Μετά τη συνέντευξή του η μητέρα του αξέχαστου τραγουδιστή, Αθηνά Παντελίδου, «πέταξε» την σπόντα της, μέσω instastory!

Είδε όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον γιο της και απάντησε: «Πολλοί οι τραγικοί, μικρή η Επίδαυρος»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share