Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Morrissey!

Νέο άλμπουμ για τον πρώην τραγουδιστή των Smiths!

24 Μαΐου 2019 18:06
Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Morrissey!

Δύο χρόνια μετά το "Low In High School" (2017) ο Morrissey παρουσιάζει το 12ο σόλο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο "California Son".

60άρης πια ο πηγαίος indie rock καλλιτέχνης, θέλει να ξεχρεώνει με τους «χρέη» του παρελθόντος γι’ αυτό και καταθέτει 12 διασκευές «Αμερικάνικης» κοπής, σε στιγμές των Bob Dylan, Joni Mitchell, Phil Ochs, Carly Simon και όχι μόνο.

Κοιτώντας το track list βλέπουμε πολλές απρόσμενες εκπλήξεις, αλλά όμως είναι τραγούδια που ο Morrissey έχει τον τρόπο και να τα «φρεσκάρει» αλλά και να φωτίσει πτυχές τους.

01 Morning Starship (Jobriath cover) [ft. Ed Droste]
02 Don’t Interrupt the Sorrow (Joni Mitchell cover) [ft. Ariel Engle]
03 Only a Pawn in Their Game (Bob Dylan cover) [ft. Petra Haden]
04 Suffer the Little Children (Buffy Sainte-Marie cover)
05 Days of Decisions (Phil Ochs cover) [ft. Sameer Gadhia]
06 It’s Over (Roy Orbison cover) [ft. LP]
07 Wedding Bell Blues (The Fifth Dimension cover) [ft. Billie Joe Armstrong and Lydia Night]
08 Loneliness Remembers What Happiness Forgets (Dionne Warwick cover)
09 Lady Willpower (Gary Puckett cover)
10 When You Close Your Eyes (Carly Simon cover) [ft. Petra Haden]
11 Lenny’s Tune (Tim Hardin cover)
12 Some Say I Got Devil (Melanie cover)

Άκου το "It's Over" εδώ:

Πηγή: ogdoo.gr

Δες ολόκληρο το line-up του Release Athens Festival 2019!

Ολοκληρώθηκε το παζλ line-up του φετινού Release Athens Festival και είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό! Το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι με 9 ημέρες μέσα στον Ιούνιο με μεγάλα ονόματα της ξένης κι εγχώριας δισκογραφίας, καλύπτουν ένα φάσμα από την ρέγκε έως την μέταλ κι από την ροκ μέχρι την χιπ-χοπ με ημέρες και καλλιτέχνες για τους μουσικόφιλους κάθε είδους, για να γεμίσουν μουσική την Πλατεία Νερού και το Φάληρο.

Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 7/6: Damian Marley, Third World, Hollie Cook, Gobey & P-Gial, Junior SP (dj set)

Ο Damian “Jr. Gong” Marley, ο πιο επιτυχημένος γιος του τεράστιου Bob Marley και κορυφαίος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Μαζί, οι Third World, ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα στην ιστορία της reggae μουσικής, και η Hollie Cook, μία από τις συναρπαστικότερες νέες παρουσίες!

Σάββατο 8/6: Iggy Pop, James, Shame, Noise Figures, Dark Rags

Ο μοναδικός *Iggy Pop*, ο "νονός του πανκ" επιστρέφει στην Ελλάδα για να αποδείξει πως παραμένει
μία αστείρευτη πηγή ενέργειας πάνω στη σκηνή, με ένα live show που συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας καριέρας του. Μία πραγματική εμπειρία που συγκρίνεται με ελάχιστες άλλες στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα!

Παρασκευή 14/6: Manowar: The Final Battle

Ένα συντριπτικό set γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια των fans σε μία ολοκαίνουρια multimedia παραγωγή. Πάνω από δύο ώρες, γεμάτες με όλες τις κλασικές στιγμές, μια εμπειρία ζωής για κάθε οπαδό του metal!

Κυριακή 16/6: New Order, Johnny Marr, Morcheeba, Fontaines D.C., Ta Ta Boy

Οι περίφημοι κι επιδραστικοί New Order σε μια βραδιά γεμάτη με διαχρονικά τραγούδια της απίστευτης πορείας τους. Μαζί τους, ο θρυλικός Johnny Marr, η ψυχή των μοναδικών The Smiths, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Παρέα, οι αγαπημένοι Morcheeba και οι συνεχώς ανερχόμενοι Fontaines D.C.

Τετάρτη 19/6: Clutch, Black Rebel Motorcycle Club, Planet of Zeus, Godsleep, Whereswilder

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, oι Αμερικανοί φέρνουν στην Πλατεία Νερού το καταιγιστικό rock n’ roll τoυς, για πρώτη φορά σε open air φεστιβάλ, Μαζί τους οι επιβλητικοί Black Rebel Motorcycle club αλλά και οι εκρηκτικοί Planet of Zeus θα μετατρέψουν τη βραδιά σε αληθινό προσκύνημα!

Παρασκευή 21/6: Cypress Hill, Dub FX, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, 12ος Πίθηκος

“Insane in the Brain”, “I Wanna Get High”, “(Rock) Superstar”, “Tequila Sunrise”, “How I Could Just Kill a Man”, “I Ain’t Goin’ Out Like That”, “Throw Your Set in the Air”, “Dr. Greenthumb”. Και μόνο οι τίτλοι είναι αρκετοί!

Κυριακή 23/6: Hozier, Roisin Murphy, Hooverphonic, joyCut

O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε κι έγινε διάσημος με το ομώνυμο ντεμπούτο album του, το 2014, και κυρίως με το συγκλονιστικό “Take Me To Church”.
Μαζί, η Róisín Murphy, η βασίλισσα της electronic/dance/pop σκηνής, και οι Hooverphonic, το αγαπημένο electro/dream/pop συγκρότημα από το Βέλγιο

Δευτέρα 24/6: Alice In Chains, 1000mods, Fu Manchu, Puta Volcano, Monovine

Οι περίφημοι Alice in Chains έρχονται από το Seattle! Τους πλαισιώνουν, οιι 1000mods, ίσως η πιο επιτυχημένη heavy rock μπάντα στη χώρα μας, και οι Fu Manchu, ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα του stoner rock.

Κυριακή 30/6: Disturbed, Anthrax, SixForNine, Need, Breath After Coma

Οι Disturbed, μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων 25 χρόνων, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Αμερικανοί θα αποδείξουν γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal. Mαζί με τους Anthrax, τους τιτάνες του thrash metal,θα δημιουργήσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά σκληρού ήχου!

Εσείς ποιά μέρα θα διαλέξετε;

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share