Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Αυτο είναι το τραγούδι της με τον Snoop Dogg!

Ακούστε το....

9 Απριλίου 2019 13:26
Ελένη Φουρέιρα: Αυτο είναι το τραγούδι της με τον Snoop Dogg!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την στιγμή που γνωστοποιήθηκε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα προχωρήσει σε μία εκρηκτική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης ράπερ Snoop Dogg και τον ταλαντούχο Kaan.

Και τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή που μπορούμε να την απολαύσουμε, καθώς το τραγούδι -με τίτλο «Sirens»– κυκλοφόρησε την προηγούμενη Παρασκευή, μαζί με το αντίστοιχο video clip.

Tomorrowland: Το πασίγνωστο φεστιβάλ έρχεται στη Ελλάδα!

Το «Sirens» είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του«Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την μέρα που κυκλοφόρησε και ήδη ειναι Νο3 στις τάσεις στο Youtube με 740.421 προβολές. Τα σχόλια από κάτω είναι άπειρα και τα περισσότερα εκφιάζουν την Ελένη Φουρέιρα, που τα κατάφερε τόσο καλά.

Μετα την φοβερή της εμγανίση στη Eurovision 2018, φαίνεται ότι θα τη δούμε σε πολλά ακόμα!

Το "Είμαι ένας άλλος" του Νίνο έγινε..."Παράνοια" και επανακυκλοφορεί!

Ο Νίνο Ξυπολυτάς επανακυκλοφορεί το τραγούδι «Είμαι Ένας Άλλος», από την Panik Records με τίτλο «Παράνοια»!

Ο καλλιτέχνης μαζί με τους Arcade προχώρησαν σε μια επανεκτέλεση της επιτυχίας που κυκλοφόρησε το 2006, σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Εύης Δρούτσα.

Το τραγούδι ακούγεται ξανά μετά από 13 χρόνια χάρη τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γνωστό και ως dpg7000, ο οποίος το ανέβαζε συχνά στα Insta story του και πλέον ακούγεται και στις κερκίδες των φιλάθλων.

Το «Παράνοια» συνοδεύεται με ένα music video με φωτογραφίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα μουσικά νέα στο Athensmagazine.gr
 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share