Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αρλέτα "Ακόμα κι αν φύγεις" αφιέρωμα στο Ηρώδειο!

Θα τραγουδήσουν όλοι μαζί, για εκείνη!

27 Σεπτεμβρίου 2018 13:13
Αρλέτα

Αντλώντας από αυτό το πηγαίο συναίσθημα, σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές και αγαπημένοι της Αρλέτας θα συναντηθούν στο Ηρώδειο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, για να τραγουδήσουν όλοι μαζί,μόνο για εκείνη.

Καλλιτέχνες της γενιάς της που συμπορεύθηκαν παράλληλα ή και δημιουργικά δίπλα της, οικείοι άνθρωποί της και φίλοι, αλλά και κάποιοι καλλιτέχνες νεότεροι, που την αναφέρουν ως πηγή ουσιαστικής έμπνευσης.

Aνάμεσά τους και δυο σπουδαίες διεθνείς συμμετοχές, ο Craig Walker (ιδρυτικό μέλος των Archive) και η Phoebe Killdeer (πρώην αγαπημένη φωνή των Nouvelle Vague) ή αλλιώς οι Them There, που άμεσα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, γεγονός που πιστοποιεί το σεβασμό που τρέφει για το έργο της η εκτός ελληνικών συνόρων μουσική κοινότητα.

Όλοι αυτοί θα βρεθούν στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, για να τιμήσουν τη δική τους φίλη, συνεργάτιδα, γυναίκα, μουσικό, τραγουδοποιό, Αρλέτα.

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Φωτεινή Βελεσιώτου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Βαγγέλης Γερμανός, Χρήστος Θηβαίος, Βίκυ Καρατζόγλου, Λένα Κιτσοπούλου, Ντόρα Μπακοπούλου, Sunny Μπαλτζή, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρίζα Ρίζου, Μπάμπης Στόκας, Τάνια Τσανακλίδου, Γιώργης Χριστοδούλου, Angelika Dusk, Them There: Craig Walker (Archive) & Phoebe Killdeer (Nouvelle Vague)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Μπέζος: "Συμπαθής ο Αλέξης Τσίπρας! Έξυπνη κίνηση..."

Μουσικοί - Ορχήστρα:
Γιώργος Κατσίκας, τύμπανα
Μίμης Ντούτσουλης, κοντραμπάσο
Γιάννης Παπαζαχαριάκης κλασική & ακουστική κιθάρα
Τάκης Φαραζής, πιάνο
Δήμητρα Καραμπεροπούλου, ακορντεόν
Πάρις Περυσινάκης, μαντολίνο
Θύμιος Παπαδόπουλος, μουσική επιμέλεια, φλάουτο & σοπράνο σαξόφωνο

Μουσικοί - Προσκεκλημένοι :

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη σφαλιάρα στον ΣΚΑΙ: Χτυπάνε το κεφάλι τους για το φετινό πρόγραμμα!

Βασίλης Ρακόπουλος, ακουστική κιθάρα
Ηλίας Κατελάνος ακουστική κιθάρα
Πέτρος Κλαμπάνης, κοντραμπάσο
Γιάννης Ιωάννου, πιάνο - φωνή

Τιμητική συμμετοχή: Ντόρα Μπακοπούλου, πιάνο

Ήχος: Παναγιώτης Πετρονικολός, Ηλίας Τριντής
Φωτισμοί: Γιάννης Λάββας

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν επίσης ποιήματα, κείμενα και στίχοι της από ηχογραφήσεις αρχείου αλλά και σε ελεύθερη ανάγνωση από τη Λυδία Φωτοπούλου, όλα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέλιου Κρασανάκη, ενώ ο Θύμιος Παπαδόπουλος θα έχει τη μουσική επιμέλεια

Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share