Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μόλις κυκλοφόρησε ολόκληρο το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη! Ακούστε το για πρώτη φορά στο Athensmagazine.gr

27 Οκτωβρίου 2017 12:40
Μόλις κυκλοφόρησε ολόκληρο το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη! Ακούστε το για πρώτη φορά στο Athensmagazine.gr

Η Αμαρυλλίς, επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που φέρει ολοκληρωτικά την υπογραφή του Παντελή Παντελίδη και ο τίτλος του είναι «Θα Ζω».

Είναι η πρώτη φορά που τραγούδι του Παντελή θα ακουστεί με άλλη φωνή εκτός από τη δική του από τότε που έφυγε… Τους δύο καλλιτέχνες τους συνέδεε μία αληθινή φιλία και μια βαθιά καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση που φάνηκε ιδιαίτερα όταν ο Παντελής της εμπιστεύτηκε τη μεγάλη επιτυχία του «Διαταγές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την γυναίκα που αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ: Γερανός σηκώνει τον Ηλεκτρικό για να απεγκλωβίσουν από κάτω τη νεκρή!

Σε μια εποχή που η ζήτηση των τραγουδιών του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, ο ίδιος, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε επιλέξει να εμπιστευτεί τις δημιουργίες του σε καλλιτέχνες που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, με κύριο γνώμονα το συναίσθημα. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Αμαρυλλίς.

Το νέο τραγούδι με τίτλο « ΘΑ ΖΩ» κυκλοφορεί μαζί με το video clip την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από το προσωπικό κανάλι του Παντελή στο Youtube.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στα Τρίκαλα: Ο γάμος σχόλασε μόλις αποκαλύφθηκε πως η νύφη ήταν...

«Πληγωμένος και πάλι ΘΑ ΖΩ…» ένας στίχος μέσα από το καινούργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι που τα λέει όλα. Γιατί ο Παντελής ξέρει ότι θα Ζει πάντα στις καρδιές των θαυμαστών του.

Ακούστε το στo Athensmagazine.gr:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share