Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναβάλλονται συναυλίες σε Ηρώδειο και Τεχνόπολη λόγω καύσωνα!

30 Ιουνίου 2017 16:26
Αναβάλλονται συναυλίες σε Ηρώδειο και Τεχνόπολη λόγω καύσωνα!

Αναβάλλεται η συναυλία του Μπάμπη Στόκα που ήταν προγραμματισμένη για απόψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων λόγω των ακραίων θερμοκρασών που επικρατούν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συναυλία του Μπάμπη Στόκα με τη Βίκυ Καρατζόγλου ακυρώνεται λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και των ακραίων θερμοκρασιών.
Η συναυλία θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία τον Σεπτέμβριο που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια με κάρτα η επιστροφή χρημάτων θα φανεί άμεσα στο λογαριασμό τους και την κάρτα τους, ενώ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με μετρητά, παρακαλούνται να προσέλθουν - έχοντας μαζί τους το απόκομμα το εισιτηρίου τους - στο Λογιστήριο της Τεχνόπολης καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 με 14:30 έως τις 21 Ιουλίου.

Η δεύτερη ακύρωση έρχεται από το Ηρώδειο και αφορά στην συναυλία-αφιέρωμα για τα «180 χρόνια Πανεπιστήμιο, 180 χρόνια τραγούδια» που είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 1 Ιουλίου.
Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και του καύσωνα, το Φεστιβάλ Αθηνών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνουν την αναβολή της συναυλίας, η οποία και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, το κοινό θα πρέπει να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:
Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων από τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-16.00 και Σάββατο 10.00-15.00).
Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων

Πηγή: iefimerida.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share