Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσύ το ήξερες; 8 γνωστά ελληνικά τραγούδια που κανείς δεν πρόσεξε ότι έχουν «τραγικά» λάθη! Άκουσέ τα!

26 Μαΐου 2017 10:15
Εσύ το ήξερες; 8 γνωστά ελληνικά τραγούδια που κανείς δεν πρόσεξε ότι έχουν «τραγικά» λάθη! Άκουσέ τα!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αναλύσουμε το κλασικό και πολλάκις εικονογραφημένο ‘πίστευε και μη ερεύνα’. Για τους πιστούς κάθε είδους ωστόσο, η έρευνα που ουσιαστικά αποκαλύπτει τα ψεγάδια του ινδάλματός τους, είναι μία διαδικασία κάθε άλλο παρά ευχάριστη. Αναλόγως τη διαλλακτικότητα του καθενός μπορεί να γίνει από δυσάρεστη μέχρι εκνευριστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο νικητής του Your Face Sounds Familiar! Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα! (Video)

Γιατί σου λέει, ‘ποιος είσαι εσύ που θα πεις ότι η Πρωτοψάλτη ηχογράφησε το υπερωκεάνιο τραγουδώντας το ως ‘υπερωκΥάνιο». Ή ακόμα χειρότερα, ότι ο Βαμβακάρης ξεκινάει ένα τραγούδι του με κουτσουρεμένο στίχο (αντί για ‘σκύλα’ λέει ‘λα’). Και καλώς τα λέει. Γιατί ποιος και γιατί αν πιάσει στο στόμα του το ιερό τέρας που λέγεται ρεμπέτικο και δη, τον Μάρκο Βαμβακάρη που το εκπροσωπεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη είδηση: Ανατροπή λεωφορείου με μαθητές στις Σέρρες!

Ωστόσο, με αφορμή το εν λόγω τραγουδιστικό ατόπημα της Άλκηστις, το οποίο σημειωτέον αργότερα τραγουδήθηκε εξίσου λάθος και από την Τάνια Τσανακλίδου, είπαμε να σκεφτούμε-θυμηθούμε αντίστοιχα παρόμοιά του λαθάκια που κανείς δεν τα πήρε χαμπάρι ή απλά απόρησε με ένα ‘κάτσε ρε συ, τι λέει εδώ; Δεν βγάζει νόημα’ ενώ τα τραγουδούσε με πάθος στο αυτοκίνητο, την παρέα, το μπάνιο του και να φτιάξουμε μία λίστα με μερικά μικρά αλλά υπαρκτά λάθη που συνέβησαν στις ηχογραφήσεις των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Και δεν διορθώθηκαν ποτέ. Ούτε στην ηχογράφηση ούτε πουθενά.

*Εννοείται αυτή η λίστα δεν μπορεί να μην έχει τον οβολόν σου στα σχόλια. Παίξε τίμια και άσε την παρατηρητικότητά σου να οργιάσει δίχως φόβο και πάθος.

ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΟ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Ωπ λάθος 1.34′: Αντί για υπερωκΕάνιο, η Άλκηστις τραγουδά υπερωκΥάνιο και χτυπάει φλέβα στον τίτλο της.

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share