Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός! Δείτε τι έγινε στη συναυλία των Depeche Mode στη Μαλακάσα (Photos)

18 Μαΐου 2017 20:16
Χαμός! Δείτε τι έγινε στη συναυλία των Depeche Mode στη Μαλακάσα (Photos)

Με σύμμαχο τον καιρό, που ευτυχώς βοήθησε στο να μην πνιγούμε από τη λάσπη στην Μαλακάσα, έγινε τελικά η μεγάλη προγραμματισμένη συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vive, το βράδυ της Τετάρτης 17/5. Οι Depeche αποζημίωσαν τους 15.000 περίπου οπαδούς τους, που ταλαιπωρήθηκαν με την κίνηση της απεργίας και της βροχής για να βρεθούν και πάλι στις επάλξεις του Terra Vibe.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor διαρροή: Έχουμε ποιος νίκησε στο σημερινό ελληνοτουρκικό "πόλεμο" και με ποιο σκορ!

Πάνω από δυο ώρες κράτησε το σαρωτικό παραλήρημα του Dave Gahan, ο οποίος θύμησε σε όλους τα στοιχεία που τον καθιστούν κορυφαίο rock performer. Χαρτογράφησε πόντο πόντο τη σκηνή, χόρεψε με τις χαρακτηριστικούς στροβιλισμούς του και έδωσε το σύνθημα στον κόσμο να κουνήσει ρυθμικά τα χέρια του, όπως στην θρυλική συναυλία του στο Παρίσι το 2001 (από όπου το DVD 'One Night in Paris' – The Exciter Tour 2001).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Θα σας σπάσουν τα νεύρα οι Τούρκοι σήμερα! Οι προκλητικοί πανηγυρισμοί και οι γκριμάτσες! (photos)

Ο 55χρονος ρόκερ, που βάζει κάτω περφόρμερς με τα μισά του χρόνια, λίκνισε τα οπίσθιά του με όλους τους τρόπους και ερμήνευσε 20 κομμάτια μεταξύ των οποίων τα: 'A Pain That I'm Used To', 'In Your Room', 'Stripped', 'Never Let Me Down Again' και το θρυλικό 'Enjoy The Silence'. Ο Martin Gore χειροκροτήθηκε στα 'Home' και 'A Question of Lust', ενώ το απόλυτο high της βραδιάς ήταν η διασκευή του 'Heros' του David Bowie. Το encore ολοκληρώθηκε με το 'Personal Jesus' και φυσικά ο κόσμος τρελάθηκε στο 'Εnjoy The Silence' που ήταν είναι και θα είναι ο ύμνος της μπάντας από το Έσεξ

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share