Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπό βροχή θα παίξουν στη Μαλακάσα οι Depeche Mode

17 Μαΐου 2017 15:50
Υπό βροχή θα παίξουν στη Μαλακάσα οι Depeche Mode

Υπό βροχή θα διεξαχθεί η έκτη κατά σειρά εμφάνιση των Depeche Mode στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μαλακάσα, παρά το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού, σήμερα στην περιοχή της Μαλακάσας θα σημειωθούν καταιγίδες από τις 15.00 μέχρι τις 17.00, ενώ τις βραδινές ώρες η βροχόπτωση θα είναι ηπιότερη. Η θερμοκρασία στην περιοχή θα κυμαίνεται γύρω στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Η διοργανώτρια εταιρεία, Didi Music ανέφερε ότι -μέχρι νεωτέρας- η συναυλία θα διεξαχθεί κανονικά και παρά τη βροχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Απίστευτο σκηνικό: Η Λάουρα άκουσε την ατάκα του Μάριου για τον "κ@λο τον τόσο" και έγινε χαμός! (Video)

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Οι συναυλίες του Global Spirit Tour των Depeche Mode έχουν διεξαχθεί υπό βροχή έως τώρα. Ο εξοπλισμός του συγκροτήματος έχει στηθεί και δουλεύουμε όλοι πυρετωδώς προκειμένου να ζήσουμε μια μοναδική live εμπειρία».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο η παρέα του David Gahan και του Martin Gore επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο της περιοδείας "The Global Spirit" που αριθμεί 32 συναυλίες σε 21 χώρες της Ευρώπης.

Η μπάντα φέρνει μαζί της στις βαλίτσες της τον νέο της δίσκο "Spirit" που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 που αποτελεί το 14ο επίσημο άλμπουμ τους και μια "φυσική συνέχεια" του "Delta Machine" που έφτασε στο top-five των charts σε 26 χώρες και στο νούμερο 1 σε 12.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ανατροπή: Που θα διεξαχθεί τελικά ο μεγάλος τελικός;

Το playlist θα περιλαμβάνει κομμάτια από τον νέο τους δίσκο αλλά και από όλη την πολυετή καριέρα τους.

Για την ιστορία, η πρώτη φορά της μπάντας στην Ελλάδα ήταν το 1985 στο θρυλικό Rock in Athens.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Raveonettes, η αγαπημένη indie rock μπάντα από την Δανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει για εσάς το σημείο που πλένετε πρώτα στο ντους!

Επειδή εκφράστηκαν ανησυχίες από πλευράς του ενδιαφερόμενου κοινού σχετικά με το τι θα γίνει με τα εισιτήρια σε περίπτωση αναβολής λόγω ενδεχόμενης καταιγίδας, σε επικοινωνία του NEWS 247 με τη διοργανώτρια αρχή πληροφορηθήκαμε πως η προπώληση συνεχίζεται κανονικά και για την ώρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share