Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέφυγε η Ραχήλ Μακρή: Η χούντα του Facebook μου έριξε τα προφίλ - Ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς

Τι υποστηρίζει η ίδια

8 Ιανουαρίου 2021 22:22
Ξέφυγε η Ραχήλ Μακρή: Η χούντα του Facebook μου έριξε τα προφίλ - Ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Η χούντα έκλεισε και τα τρία προφίλ μου στο Facebook", έγραψε η Ραχήλ Μακρή από την "ελεύθερη συχνότητα" του Twitter, καταγγέλλοντας στην ουσία τη φίμωση της από το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο, λόγω των αναρτήσεων που είχε κάνει για το θέμα της εισβολής των υποστηρικτών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Φανερά ενοχλημένη από αυτή την εξέλιξη, η πρώην βουλευτής προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter την Τετάρτη, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Η χούντα έκλεισε και τα τρία προφίλ μου στο Facebook. Για να μην μαθαίνουν οι Έλληνες πως οι Αμερικανοί επαναστάτησαν, ότι κατέλαβαν κυβερνητικά κτήρια και οι δημοκρατικοί κλέφτες με την αστυνομία σκοτώνουν διαδηλωτές".

Η ίδια δεν έχει κρύψει την προτίμησή της στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος βρέθηκε στην ίδια μοίρα, με το Facebook να ανακοινώνει το κλείσιμο του λογαριασμού του για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ραχήλ Μακρή: Το Facebook ελέγχεται από ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς

Η καταγγελία της Ραχήλ Μακρή φαίνεται πως έπιασε τόπο, καθώς από το πρωί τα προφίλ της στο Facebook είναι ανοιχτά. Στην πρώτη της ανάρτηση από το ένα από τα "φιμωμένα" προφίλ της, η πρώην βουλευτής έκανε μια ανάρτηση στην οποία προανήγγειλε την αποχώρησή της από το Facebook καθώς όπως υποστηρίζει "είναι επικίνδυνο, αφού ελέγχεται από το διεθνές και ντόπιο ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς".

Αναλυτικά, η Ραχήλ Μακρή στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή της έγραψε:

Είναι φανερό ότι το facebook αποτελεί μια πλατφόρμα που ελέγχεται από το διεθνές και ντόπιο ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς και τους φανατικούς οπαδούς του. Η πλατφόρμα του facebook είναι επικίνδυνη για αυτό το προφίλ μου θα κλείσει .

Ενημερώνω τους φίλους μου ότι θα μεταφερθώ στην πλατφόρμα mewe με το όνομα μου , όπου δεν υπάρχει λογοκρισία. Aπό εδώ πρέπει να εξαφανιστούμε όλοι και να αφήσουμε τους σταλινοναζί μόνους τους. Εδώ, όσο γράφουμε και εκτιθέμεθα, κινδυνεύουμε. Πρέπει να πάψουμε να γράφουμε και να μετατοπιστούμε στις άλλες πλατφόρμες, που προς το παρόν λειτουργούν χωρίς καμία λογοκρισία.

Καλή συνέχεια σε όλους .

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share