Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ιστορικό στέλεχος

Θλίψη στην πολιτική σκηνή της χώρας

14 Δεκεμβρίου 2020 08:09
Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ιστορικό στέλεχος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο Λευτέρης Κατσικαρέλης, ιστορικό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο Λευτέρης Κατσικαρέλης διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, τομεάρχης Οργανωτικού και Αγροτικού πολλές φορές. Ο ίδιος έδινε τον τελευταία καιρό μάχη με τον καρκίνο. Επίσης, απεβίωσε από επιπλοκές του κορωνοϊού ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στον θάνατο του Λευτέρη Κατσικαρέλη δήλωσε τα εξής:

«Έφυγε νωρίς και άδικα ένας από τους πιο αγνούς, σεμνούς και αφοσιωμένους ανθρώπους που γνώρισα στο ΠΑΣΟΚ, ο Λευτέρης Κατσικαρέλης. Ένας ενεργός και μάχιμος πολίτης που ήξερε καλά πώς είναι αλλά και πώς πρέπει να είναι η πολιτική. Πάλεψε τον καρκίνο με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία και αφήνει στους αμέτρητους φίλους που είχε σε όλη τη χώρα την πίκρα μιας γλυκιάς ανάμνησης που θα κρατήσουν όλοι από αυτόν. Είμαι ένας από αυτούς τους φίλους του που θα τον σκέπτονται πάντα με αγάπη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του στο Facebook:

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος

Πέθανε χθες ο πρώην διευθυντής των γραφείων του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Επίσης, ένα από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε φύγει από τη ζωή πριν λίγες μέρες

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε ως υγειονομικός υπάλληλος, έχοντας διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης εκλεγμένος το 2002, ενώ για πολλά χρόνια διατηρούσε εκπομπή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης για θέματα υγείας.

Διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου «Λοιμωδών» για 3 χρόνια και αντιπρόεδρος του ίδιου Νοσοκομείου για άλλα 3 χρόνια. Διετέλεσε επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου «Αγ. Δημήτριος» Θεσσαλονίκης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share