Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δίκη Χρυσής Αυγής: Live η ανακοίνωση της απόφασης και οι τελευταίες εξελίξεις

Συμβαίνει τώρα!

7 Οκτωβρίου 2020 11:05
Δίκη Χρυσής Αυγής: Live η ανακοίνωση της απόφασης και οι τελευταίες εξελίξεις
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει στην κορύφωσή της, με το δικαστήριο να συνέρχεται και να καλείται να αποφασίσει, σχετικά με την κατάληξη των κατηγοριών για την εγκληματική οργάνωση, που για ορισμένα χρόνια έβαλε το «μανδύα» πολιτικού κόμματος, για να συγκαλύψει τη δράση του.

Η καρδιά της Ελλάδας, και όχι μόνο, «χτυπά» αυτή την ώρα στο Εφετείο Κακουργημάτων, όπου σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί η ετυμηγορία για το αν υπάρχει αθωότητα, ή όχι, σχετικά με το κατηγορητήριο. Ενδεικτικό είναι πως πληθαίνουν οι συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο, με όλο τον υγιώς σκεπτόμενο πληθυσμό να απαιτεί τη Δικαιοσύνη να αποδοθεί.

Δείτε εδώ ζωντανά όλες τις τελευταίες εξελίξεις:

Αυτή είναι η μαγκιά τους - Απόντες Μιχαλολιάκος και… βασικοί ακόλουθοι

Αυτή φαίνεται πως είναι η… μαγκιά της Χρυσής Αυγής, αφού στην πολύκροτη δίκη του ναζιστικού μορφώματος ο αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος, και οι βασικοί του ακόλουθοι δε θα είναι παρόντες.

Στις 11 η ώρα η έδρα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις, ξεκινώντας από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και καταλήγοντας μετά από τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν στο αν υπάρχει εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και η Ιωάννα Μάνδρου ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν θα δώσει το παρών στο εφετείο. Κάτι που μέχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Ούτε ο αρχηγός της Χρυσης Αυγής, ούτε τα πρώην πρωτοπαλίκαρά του θα είναι εκεί.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share