Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ορκίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη - Το μήνυμα του… περήφανου πατέρα

Δεν μπόρεσε να τον επισκεφθεί λόγω κορωνοϊού

25 Σεπτεμβρίου 2020 16:26
Ορκίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη - Το μήνυμα του… περήφανου πατέρα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην Αλεξανδρούπολη ορκίστηκε ως στρατιώτης ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, με τον πρωθυπουργό να μην κρύβει την υπερηφάνεια του, ως πατέρας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και φυσικά ο πατέρας του δεν θα μπορούσε να μην καμαρώνει, έχοντας την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήσει διάγγελμα για τον κορωνοϊό.

Ο Κωνσταντίνος υπηρετεί στο Πυροβολικό Σώμα στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα σήμερα ήταν η ημέρα της ορκομωσίας του. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλάι του γιου του, όπως φυσικά και οι άλλοι γονείς.

«Πολύ υπερήφανος πατέρας! Λυπάμαι που, λόγω Covid, δεν μπόρεσα να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να σε καμαρώσω!».

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο περισσότερος κόσμος τον «γνώρισε» την ημέρα των εθνικών εκλογών του 2019, όταν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο άκουσμα του πατέρα του που ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη νίκη στις εκλογές. «Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, αλλά ταυτόχρονα δυνατό και συνειδητοποιημένο», σχολιάζουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη.

Εξάλλου, είχε την τύχη να μεγαλώσει δίπλα σε έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους πολιτικούς της χώρας μας και να ακούει τις αναλύσεις, τις εκτιμήσεις και τις ιστορικές αναφορές του. Στον παππού του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, του οποίο έχει και το όνομα, δηλώνοντας πάντα υπερήφανος γι' αυτό. Το γεγονός αυτό, αλλά και «η συγκροτημένη πολιτική σκέψη του πατέρα του», όπως αναφέρουν πρόσωπα που τον γνωρίζουν, τον βοήθησαν να διαμορφώσει και ο ίδιος πολιτική αντίληψη. Δεν είναι τυχαίο πως ο νεαρός Κωνσταντίνος, σύμφωνα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του, ενώ έχει πάρει το καυστικό χιούμορ του παππού του. Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, στην πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ τον πήρε μαζί του (ύστερα από πρόσκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ) και στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Νετανιάχου στον Έλληνα πρωθυπουργό και την σύζυγό του στην Ιερουσαλήμ, παρόντες ήταν και οι γιοι τους. «Συγκαταλέγεται σους νέους ανθρώπους που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα», σχολιάζουν άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share