Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το νέο του σήμα - Τι συμβολίζει;

Πως σας φαίνεται;

15 Σεπτεμβρίου 2020 14:28
ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το νέο του σήμα - Τι συμβολίζει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω βίντεο που ανήρτησε στους επισήμους λογαριασμούς της παράταξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο “ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία” εξελίσσεται, έχοντας οδηγό του τις αξίες ενός λαού που αγωνίστηκε, δημιούργησε, αντιστάθηκε, νίκησε. Αξίες που μας καθοδηγούν σαν ένα αστέρι στον ουρανό», αναφέρει ο κ. Τσίπρας στο σχετικό βίντεο.

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι «αυτό το αστέρι είναι για όλους μας, όπως γράφει ο Λειβαδίτης. Σε κάθε κορυφή του είναι οι αξίες που μας εμπνέουν και μας οδηγούν: η Δημοκρατία, η Αλληλεγγύη, η Δικαιοσύνη, η Ελευθερία και η Ισότητα».

Ο Αλέξης Τσίπρας... με μούσια: Το νέο look του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα νέο look υιοθέτησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επέστρεψε από τις διακοπές του έχοντας αφήσει... μούσι, κάτι που φαινόταν κάτω από τη μάσκα του.

Σήμερα (24/8) έγινε η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών και ενώ τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται δραματικά μέρα με τη μέρα, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τον αθλητή που είναι ίδιος με τον αρχηγό του κόμματος.

Στη συνεδρίαση όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, ενώ το αντισηπτικό πέρναγε από χέρι σε χέρι. Και όπως ήταν αναμενόμενο η χειραψία είχε αντικατασταθεί από την... αγκωνιά, τη νέα μορφή χαιρετισμού την εποχή του κορωνοϊού.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΥΡΙΖΑ αντισηπτικά

Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ με μούσι

Τσίπρας με μούσι

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share