Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Αποκάλυψη-σοκ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μέχρι τα 17 ήθελα να...»

«Βόμβα»

27 Μαΐου 2020 13:50
Αποκάλυψη-σοκ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μέχρι τα 17 ήθελα να...»
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

«Μέχρι τα 17 μου ήθελα να γίνω γιατρός» αποκάλυψε από τη Θεσσαλονίκη και κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρώτη μεγάλη μπόρα πέρασε. Κι αυτό σε μεγάλο βαθμό το οφείλουμε σε εσάς» τόνισε ο πρωθυπουργός για τον κορωνοϊό, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του ΑΧΕΠΑ με μια δέσμευση: «Να ετοιμαστούμε καλύτερα για το φθινόπωρο». Ενώ, στο καθαρά πολιτικό κομμάτι, κυβερνητικές πηγές διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια περί ανασχηματισμού.

Επική ατάκα Μητσοτάκη σε καταστηματάρχη: «Για δώσε τα αμύγδαλα που με είχες κεράσει και είχε πάει γούρι»

Επική ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε από καταστηματάρχη να τον κεράσει τα αμύγδαλα που του είχαν πάει γούρι προεκλογικά.

Στον Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει ακόμα μία βόλτα και να αφουγκραστεί τις αντιδράσεις τους κόσμου στο άνοιγμα της εστίασης και όχι μόνο.

Ο Πρωθυπουργός πέρασε και από ένα κατάστημα που πουλούσε ξηρούς καρπούς και από το οποίο είχε περάσει προεκλογικά και τον είχαν κεράσει αμύγδαλα.

Το θεώρησε γούρι και χθες, όταν πέρασε από το ίδιο σημείο δεν το ξέχασε...

«Κάτι με είχες κεράσει προεκλογικά. Κάτι αμύγδαλα, θυμάμαι καλά; Για δώσε λίγο, είχε πάει γούρι», έλεγε στον καταστηματάρχη, ο οποίος συμφωνούσε και αμέσως πήρε ένα σακουλάκι το οποίο το γέμισε για να του το δώσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:25 του παρακάτω videο στο Athensmagazine.gr:

Επίσκεψη στον Πειραιά

Σήμερα άνοιξε και ο κλάδος της εστίασης, κάτι που περίμεναν πολλοί συμπολίτες μας με ανυπομονησία. Ας κάνουμε κι αυτό το βήμα επιστροφής της καθημερινότητάς μας με την ίδια υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ας προστατέψουμε όσα έχουμε κερδίσει!

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, 25 May 2020

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Τσιόδρας θα μείνει σύμβουλός μου - Δεν έγινε κάτι αξιόλογο στον Έβρο»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφ' όλης της ύλης στο Star, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας θα παραμείνει σύμβουλός του μετά την κρίση του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα επεσήμανε, ότι στον Έβρο δεν έγινε κάτι άξιο του ντόρου που ακολούθησε.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, μέσω μεγάλης του συνέντευξης στη Μάρα Ζαχαρέα, αναφέρθηκε σε ζητήματα, όπως η υγεία και η οικονομία της χώρας και τις αλλαγές που γνώρισαν, εξαιτίας της πανδημίας, τονίζοντας ότι πάντα θα είναι πρώτο του μέλημα θα είναι η εξασφάλιση της δημόσιας υγείας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα για ανασύνταξη.

Στο τέλος, επίσης, έκανε λόγο και για πιθανές πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό, αποκλείοντας κάθε τέτοια περίπτωση.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει» ήταν το μήνυμα που έστειλε ξεκινώντας την συνέντευξη ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο ζήτημα της πανδημίας, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, οι αποστάσεις και οι συστάσεις ούτως ώστε να παραμείνει καλή η επιδημιολογική εικόνα στη χώρα μας. Παράλληλα όμως τόνισε πως «αφήσαμε τα δύσκολα πίσω μας».

«Οι πολίτες υπέστησαν ένα οικονομικό κόστος για να διασφαλίσουν τη Δημόσια Υγεία. Προφανώς και κάναμε τη δύσκολη δουλειά για να επανέλθουμε σε μια νέα κανονικότητα. Για να λειτουργήσει η οικονομία. Θα αρχίσουμε να ανοίγουμε σταδιακά για τουρίστες από τις 15 Ιουνίου, αλλά προσπαθούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει σε 5 εβδομάδες από τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ανοίξουμε για τουρίστες από αντίστοιχες χώρες με ίδια επιδημιολογικά στοιχεία, γι αυτό και κάνουμε δειγματοληπτικά τεστ», συνέχισε και συμπλήρωσε: «Όσο πιο αποτελεσματικά προστατέψουμε τη δημόσια υγεία, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθει η ανάπτυξη».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share