Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής στην Βουλή με μακριά γένια και αχτένιστος

Άλλος άνθρωπος

20 Μαΐου 2020 16:09
Αγνώριστος ο Κώστας Καραμανλής στην Βουλή με μακριά γένια και αχτένιστος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας εντελώς διαφορετικός Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στη Βουλή, για την ψηφοφορία σχετικά με τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον κ. Αγγελόπουλου.

Με γένια αρκετών ημερών και εμφανώς αδυνατισμένος ο κ. Καραμανλής, όπως και σε πρόσφατη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Νατάσα Παζαΐτη, δεν πέρασε απαρατήρητος από τους συναδέλφους του αλλά και από τους φωτογράφους που έσπευσαν να αποθανατίσουν τη νέα εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με την αλλαγή του Κώστα Καραμανλή στο Athensmagazine.gr:

Νατάσα Παζαΐτη: Η τοποθέτηση για τον καρκίνο που πρέπει να διαβάσετε

Με μια ανάρτησή της, η Νατάσα Παζαΐτη, αναφέρθηκε στον καρκίνο του μαστού και τη διάγνωσή του. Ένα κείμενο που όλες οι γυναίκες πρέπει να διαβάσουν.

Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, ως γνωστόν, ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει αφιερωθεί στο επάγγελμά της, το αγαπά, ενώ μάλιστα, έχει δημιουργήσει κι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Έτσι συχνά - πυκνά δημοσιεύει στο Instagram της, φωτογραφίες που αφορούν το μαστό. Χθες (22/04) δημοσίευσε μια εικόνα, στην οποία φαίνεται μια γυναίκα που παλεύει και έγραψε στη λεζάντα:

"Οι έρευνες το επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά: ο Καρκίνος του Μαστού αν προληφθεί σε πρώιμο στάδιο, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Το 90% της πλήρους ίασης βασίζεται στην έγκαιρη διάγνωση. Η γνώση, λοιπόν, γύρω από την πρόληψη, τη διάγνωση και τα συμπτώματα του Καρκίνου του Μαστού είναι η δύναμή σου. #καρκινος_μαστου #διαγνωση #προληψη #ιαση #συμπτωματα #κεντρο_υγειας_μαστου #νατασα_παζαιτη"

Δείτε την ανάρτηση:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share