Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

«Τι λες μωρέ που θα βάλω πλάτη» - Αρνείται να δώσει το μισθό της για τον κορωνοϊό η Λιάνα Κανέλλη!

Όλα όσα είπε

31 Μαρτίου 2020 16:56
«Τι λες μωρέ που θα βάλω πλάτη» - Αρνείται να δώσει το μισθό της για τον κορωνοϊό η Λιάνα Κανέλλη!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Χαμός προκαλείται στο πολιτικό σύστημα, αφού την ώρα που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητά από τους Βουλευτές του να δώσουν το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η Λιάνα Κανέλλη δηλώνει αντίθετη, τονίζοντας ότι αρνείται να προχωρήσει στην ίδια πράξη.

Η Βουλευτής του ΚΚΕ, λοιπόν, είπε ένα βροντερό «όχι» που προκαλεί έκπληξη, όταν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, αλλά και πλήθος δημοσίων φορέων, δηλώνουν πρόθυμες να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών για το ζήτημα.

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

«Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα», ανέφερε.

«Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς», ήταν η απάντησή της, όταν της ανέφεραν το παράδειγμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θεώρησε προσβλητικές αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, τον οποίο κατηγόρησε ότι κάνει τον τιμητή, όταν της ζήτησε να βάλει «πλάτη».

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;», ανέφερε η κυρία Κανέλλη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share