Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Κανέλλη και του Μπογδάνου! (Video)

Αφορμή στάθηκε ο διαδηλωτής του ΚΚΕ! Ποια η απάντησή του;

9 Οκτωβρίου 2019 13:45
Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Κανέλλη και του Μπογδάνου! (Video)

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Κανέλλη και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου! Η βουλευτής του ΚΚΕ άσκησε κριτική στον συνάδελφό της από τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του διαδηλωτή που είναι μέλος του ΚΚΕ και φέρεται να πήρε μέρος στα επεισόδια με την αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Κανέλλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απέδωσε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «χαφιεδισμό» και «ρουφιανιλίκι».

Η βουλευτής του ΚΚΕ διερωτήθηκε γιατί θα έπρεπε να είναι πιο αυτοσυγκρατημένος ο διαδηλωτής τη στιγμή που τα ΜΑΤ επιτέθηκαν, όπως ανέφερε, βιαιότατα στους συγκεντρωμένους και ενώ «έχουμε συναδέλφους μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε». Να σας θυμίσουμε: Στο νοσοκομείο 40 μέλη της ΚΝΕ!

«Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια… Εκμετάλλευση δι’ ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά. Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο θέλει να γίνει», σημείωσε η κυρία Κανέλλη αναφερόμενη στον κ. Μπογδάνο. «Δεν έχω καμιά διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σα να του μοιάζω», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου. Γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου, υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτίθενται», πρόσθεσε η κυρία Κανέλλη.

Ο Κ. Μπογδάνος για τις δηλώσεις Κανέλλη

Τι απάντησε ο Μπογδάνος για τα τανκ στην ΕΡΤ;

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος όταν ρεπόρτερ της ΕΡΤ τον πλησίασε μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής και τον ρώτησε κάτι σχετικά με μια παλαιότερή του δήλωση.

Ο κοινοβουλευτικός συντάκτης της ΕΡΤ, Λάμπρος Παναγιώτου αιφνιδίασε τον δημοσιογράφο όταν τον τον ρώτησε αν χρειάζεται οι εργαζόμενοι της δημόσιας τηλεόρασης να ανησυχούν για… τανκ στην ΕΡΤ, αναφερόμενος σε παλαιότερη αναφορά του νυν βουλευτή στο twitter.

Τι είναι αυτά που λέτε, ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στη συνέχεια ανέπτυξε την οπτική του για έναν ανεξάρτητο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Αντιπρόεδρος Βουλής ο Κακλαμάνης με ποσοστό ρεκόρ!

Πριν λίγες ώρες, ο Κώστας Τασούλας ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βουλής με ρεκόρ 293 ψήφων, αλλά έμελλε να κρατήσει για λίγο, καθώς ο Νικήτας Κακλαμάνης ανακηρύχθηκε Αντιπρόεδρος της Βουλής με...295 ψήφους, αποσπώντας μάλιστα "ναι" από βουλευτές του ΚΚΕ κι έθεσε ακόμα πιο δύσκολο ρεκόρ.

Πέραν του κ. Κακλαμάνη, Β' αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη επίσης από τη ΝΔ ο Χαράλαμπος Αθανασίου με 212 ψήφους και 83 παρών.

Στη θέση του Γ' αντιπροέδρου, με 273 ψήφους και 22 παρών εξελέγη ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Μπούρας.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Βίτσας έλαβε 282 ψήφους και 13 παρών για τη θέση του Δ' Αντιπροέδρου.

Από το ΚΙΝΑΛ, τη θέση του Ε' Αντιπροέδρου κατέλαβε με 214 ψήφους και 81 παρών ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στη θέση του Στ' αντιπροέδρου εξελέγη ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης με 273 ψήφους και 22 παρών.

Από την Ελληνική Λύση και με 180 ψήφους και 114 παρών εξελέγη Ζ' αντιπρόεδρος ο Απόστολος Αβδελάς.

Από το ΜέΡΑ25, η Σοφία Σακοράφα εξελέγη Η' Αντιπρόεδρος, λαμβάνοντας 243 ψήφους και 52 παρών.

Παράλληλα, εξελέγησαν κοσμήτορες της Βουλής οι βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης και Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, καθώς κι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

Επιπλέον, γραμματείς της Βουλής εκλέχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ Βαγγέλης Λιάκος, Κώστας Κυρανάκης, Βασίλης Βασιλειάδης και Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share