Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη από την Μαρίνα Πατούλη: «Έκανα πίσω στην υποψηφιότητά μου επειδή...» (Video)

Όλα όσα είπε!

23 Σεπτεμβρίου 2019 14:59
Αποκάλυψη από την Μαρίνα Πατούλη: «Έκανα πίσω στην υποψηφιότητά μου επειδή...» (Video)

Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει πίσω στην υποψηφιότητά της, αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη. Πατούλη: "Είναι αφροδισιακό να βιδώνει ο άνδρας μια λάμπα" (Video)

Συγκεκριμένα πρόσθεσε: «Δεν έχω δει μέχρι σήμερα κανένα όφελος επειδή έκανα πίσω», ενώ ξεκαθάρισε πως το όνομα Πατούλη δεν της ανοίγει πόρτες αλλά της κλείνει.

Αποκαλύπτει πως άφησε πίσω τις προσωπικές της φιλοδοξίες για χάρη του συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, ενώ αναφερόμενη στην κριτική που έχει δεχθεί για το στιλ της, σημειώνει πως δεν την ενοχλεί.

Τράβηξε τα βλέμματα πάνω της η Μαρίνα Πατούλη: Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με τις πολύχρωμες φούντες!

Η Μαρίνα Πατούλη τράβηξε τα βλέμματα όλων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ειδικά με τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της τα οποία είχαν πολύχρωμες φούντες!

Σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις, κάτι που έκανε για μία ακόμη φορά!Στη ΔΕΘ βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της! Έχετε δει τον κούκλο γιο της Μαρίνας Πατούλη;

Ντυμένη στα λευκά η Μαρίνα Πατούλη ήταν άκρως εντυπωσιακή, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν τα πέδιλά της!

Ψηλοτάκουνα και με χρωματιστές φούντες, έκανε πραγματικά τους πάντες να τα κοιτάνε!

Δείτε την!

Μαρίνα Πατούλη: Η τούρτα σε σχήμα καρδιάς και το φαντασμαγορικό πάρτι!

Στο πλευρό της ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης.


Τα γενέθλιά της με ένα λαμπερό πάρτι, σε γνωστό μαγαζί στο Μαρούσι, γιόρτασε χθες η Μαρίνα Πατούλη. Κοντά της ήταν φυσικά ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες. Η κυρία Πατούλη επέλεξε για την ιδιαίτερη βραδιά ένα μαύρο μίνι φόρεμα με ασημένιες λεπτομέριες το οποίο συνδίασε με ασημένια κρεμαστά σκουλαρίκια


Η τούρτα που της ετοίμασαν οι φίλοι της ήταν μια κόκκινη καρδιά που έγραφε: «Χρόνια πολλά στον πιο ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής μας».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share