Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό" η δήλωση που άναψε φωτιές (Video)

Δείτε τη δήλωση..

19 Σεπτεμβρίου 2019 22:37

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του πρώην σχολιαστή και διοικητικού στελέχους του ΣΚΑΪ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, στη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Υδάτινων Πόρων της Βουλής την Τετάρτη.

«Το νερό είναι απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική, η δε επεξεργασία του σπάνια ακόμα και σε μικρές πόλεις που θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικά τα πράγματα» υποστήριξε στην Επιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής ο βουλευτής της Ν.Δ., Μπάμπης Παπαδημητρίου, συστήνοντας στην επιτροπή να ρίξει «βάρος στο θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων». Πρόεδρος της Βουλής: Ξεκινά η αναθεώρηση του συντάγματος!

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου για το νερό:

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπ. Παπαδημητρίου, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, σχετικά με το "απαράδεκτα φθηνό νερό", προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις. Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό.

Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας.

Τέλος ο Θεόδωρος Γιάνναρος από τη ΝΔ! Το διέγραψαν ύστερα από ρατσιστικό σχόλιο!

Την διαγραφή του Θεόδωρου Γιάνναρου αποφάσισε η ΝΔ μετά την ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού». Κυριάκος Μητσοτάκης: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους περιφερειάρχες! (Video)

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα, χαρακτηρίζοντας τον «μαϊμού».

Ο Arash Hampay, πρόσφυγας από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter και έγραφε: «φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Οι πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, σχολίασε με ακραία ρατσιστικό τρόπο την ανάρτηση αυτή και έγραψε: «θα πας από κει που ήρθες, μαϊμού». Την δήλωση του Θεόδωρου Γιάνναρου αποδοκίμασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λέγοντας: «Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν έχουν θέση στο κόμμα μας!»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share