Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πόσο είναι το σκορ;» Ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας για τον τελικό του Μουντομπάσκετ!

Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης του στην ΔΕΘ!

15 Σεπτεμβρίου 2019 18:20
«Πόσο είναι το σκορ;» Ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας για τον τελικό του Μουντομπάσκετ!

Ο Αλέξης Τσίπρας λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης του στην ΔΕΘ ρώτησε «πόσο είναι το σκορ;» για τον τελικό του Μουντομπάσκετ στην Κίνα!

Σημειώνεται ότι η Ισπανία ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού καθώς νίκησε την Αργεντινή με 20 πόντους διαφορά κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο

Η αγάπη του Αλέξη Τσίπρα για το μπάσκετ είναι γνωστή. Μάλιστα αυτό επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και συγκεκριμένα μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε ενδιαφέρον για τον τελικό του Μουντομπάσκετ ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή.

Σημειολογικό σαρδάμ του Αλέξη Τσίπρα για «εκλογές στο τέλος της δεκαετίας»!

Ο προόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα σημειολογικό σαρδάμ στη συνέντευξη τύπου που δίνει στο πλαίσιο της ΔΕΘ! Αλέξης Τσίπρας: "Η Κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα"!

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα ζητήσει εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας, ο κ. Τσίπρας είπε ανάμεσα σε άλλα: «Οι όροι και οι προϋποθέσεις για το πότε θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές θα διαμορφωθούν από το πολιτικό σκηνικό και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε τώρα εάν οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της δεκαετίας ή όχι».

Παρενέβη λοιπόν ο Αλέκος Χαρίτσης που συντονίζει τη συνέντευξη τύπου για να διευκρινίσει: «Τετραετίας πρόεδρε». «Μα τετραετίας δεν είπα;» απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Άραγε πρόκειται για το λεγόμενο lapsus που λένε οι ψυχαναλυτές, ήτοι την υποδεινήδητη εκφορά μιας αντίληψης που δεν παραδεχόμαστε ανοιχτά;

Αλέξης Τσίπρας: "Δώσαμε μάχη επί 4.5 χρόνια να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα!"

"Δώσαμε μάχη επί 4.5 χρόνια να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα!" δήλωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας! Δείτε ακόμα: "Γκάφα και προχειρότητα από την πλευρά του πρωθυπουργού"

Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, είπε ότι η χώρα είχε ανθρωπιστική κρίση, ανεργία στο 27%, οχτώ συνεχόμενα χρόνια οικονομικής συρρίκνωσης με τη χώρα να έχει χάσει σωρευτικά το 25% του πλούτου της, αποεπένδυση σε όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες, τράπεζες στα όρια της κατάρρευσης, άδεια ταμεία, αδυναμία εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους, ολοκληρωτική απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.

«Αυτήν την πραγματικότητα ολέθρου κλήθηκε να διαχειριστεί η νέα μας τότε, κυβέρνηση» είπε και πρόσθεσε ότι μετά την συμφωνία του Ιουλίου και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 η εντολή μας ήταν σαφής και καθαρή: Να σταματήσουμε την πορεία καταστροφής. Να βγάλουμε την Ελλάδα από την μνημονιακή συνθήκη. Να της δώσουμε πίσω την αξιοπρέπεια και την κυριαρχία της. Να στηρίξουμε τους αδύνατους. Θεωρώ ότι τιμήσαμε αυτή την εντολή».

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι πολίτες γνωρίζουν πώς ζούσαν το 2015 και γνωρίζουν πού και πώς ζουν σήμερα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share