Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Επέστρεψε ο Αρκάς: Πήραμε χάρη λόγω του νέου ποινικού νόμου! (photo)

Καυστικός!

13 Αυγούστου 2019 18:38
Επέστρεψε ο Αρκάς: Πήραμε χάρη λόγω του νέου ποινικού νόμου! (photo)

Ενεργό είναι εκ νέου από το απόγευμα της Τρίτης το προφίλ του Αρκά στο Facebook, μετά το «μπλοκάρισμα» που του επιβλήθηκε πριν από δυο ημέρες έπειτα από αναφορές «διαμαρτυρόμενων» χρηστών. Αρκάς: Διπλό «χτύπημα» με σκίτσο για την κυβέρνηση και το θαυμαστικό (photo)

Το «μπλοκάρισμα» επρόκειτο να είχε διάρκεια μιας εβδομάδας, ωστόσο το προφίλ είναι ξανά ενεργό, σε μια εξέλιξη που ο Αρκάς υποδέχτηκε με σαρκαστική διάθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πήραμε χάρη! Η ποινή μας μειώθηκε, δεν ξέρουμε γιατί. Ίσως λόγω του νέου ποινικού νόμου. Συνεχίζουμε κανονικά τις δημοσιεύσεις».

Πήραμε χάρη! Η ποινή μας μειώθηκε, δεν ξέρουμε γιατί. Ίσως λόγω του νέου ποινικού νόμου. Συνεχίζουμε κανονικά τις δημοσιεύσεις.

Posted by ARKAS -The Original Page on Tuesday, 13 August 2019

Αρκάς: «Μιλάμε για βλάμμένο...»

Ο καιρός των τελευταίων ημερών δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος από τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά.

Τι κι αν είναι μέσα Ιουλίου, στο σκίτσο του Αρκά που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook, ο μήνας «Φεβρουάριος» σχολιάζει τον... βλαμμένο «Ιούλιο» και υπόσχεται λιακάδες όταν έρθει η σειρά του.

«Μιλάμε για βλαμμένο!», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο «Φεβρουάριος».

Ο καιρός βέβαια έχει ξεκινήσει να αλλάζει και να θυμίζει περισσότερο καλοκαιρι...

 Αρκάς: Tα σχόλια του για τον καιρό!

Ο Ιούλιος του Αρκά: "Απολογείται" για το τεχνικό πρόβλημα του καιρού!

Καυστικός όπως πάντα είναι ο Αρκάς και δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο! Αυτή την φορά απολογείται για το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον καιρό!

Βλέποντας λοιπόν τα όσα συμβαίνουν με τον καιρό ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς μέσα από τους «μήνες» μας δίνει την εξήγηση. Μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες ενώ όπως δείχνουν τα προγνωστικά η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην εικόνα βλέπουμε τον Ιούλιο με το σωσίβιο του να κρατά μια ομπρέλα και να λέει:«Εκ μέρους του θέρους: Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα. Δουλεύουμε για την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Αρκάς καιρός

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αρκάς: Νέο σκίτσο για τις «γλώσσες» του πρωθυπουργού!

Αρκάς: Δύο νέα φαρμακερά σκίτσα!

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share