Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέλος η Χρυσή Αυγή! Δεν λειτουργεί ούτε το site της!

Τα γραφεία της κλείνουν το ένα μετά το άλλο...

12 Αυγούστου 2019 16:10
Τέλος η Χρυσή Αυγή! Δεν λειτουργεί ούτε το site της!

Υπό διάλυση είναι τις τελευταίες εβδομάδες η οργάνωση Χρυσή Αυγή, καθώς μετά την εκλογική πανωλεθρία, την επικείμενη κατάληξη της δίκης για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την δικοπή της κρατικής χρηματοδότησης, το σύνθημα που δονεί τους πρώην φίλους του αρχηγού Μιχαλολιάκου είναι, «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Το μέρος που η Χρυσή Αυγή πήρε 0 ψήφους!

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών, τελευταίο σημάδι της αποσύνθεσης της ναζιστικής οργάνωσης, εκτός από τα γραφεία που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, είναι ότι ακόμα και το site που είχε, έχει «πέσει», και δεν μπορεί κανείς να συνδεθεί με αυτό. Οποιος επιχειρήσει να συνδεθεί με την παλαιά σελίδα της οργάνωσης στην διεύθυνση xryshaygh.com βλέπει το γνωστό this site can t be reached, ενώ όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ η απάντηση που θα λάβει όποιος θελήσει να συνδεθεί με τον ιστότοπο της νεολαίας η με το κατάστημα της οργάνωσης, θα διαπιστώσει ότι τα domain names είναι προς πώληση.


Η ίδια η οργάνωση ανακοίνωσε στις 31.7 την εξαφάνιση της ιστοσελίδας της, προσπαθώντας να την αποδώσει σε σκοτεινούς κύκλους:

«Ο πόλεμος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Συντονισμένη επίθεση δέχτηκε η Κεντρική Ιστοσελίδα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον. Ας γνωρίζουν όμως οι απανταχού εχθροί μας ότι η προσπάθεια φίμωσης της φωνής μας στο διαδίκτυο δεν θα περάσει! Από αύριο, 1η Αυγούστου, η Κεντρική ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση xrisiavgi.co

Μάγδα Φύσσα: Η αντίδραση της μητέρας του Παύλου Φύσσα για την μη εκλογή της Χ.Α.

Δικαιωμένη για την μη επανεκλογή της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε η Μάγδα Φύσσα, μία ημέρα μετά τις εκλογές. Η κυρία Φύσσα σημείωσε ότι «υπάρχει μια αισιοδοξία… έχει αρχίσει να φωτίζει. Πιστεύω ότι και με την δικαστική απόφαση, θα ξεμπερδέψουμε». Την ίδια στιγμή ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα το αποτέλεσμα.

«Το Κερατσίνι από χθες χαμογελάει και κλαίει μαζί. Θα ξεμπερδέψει η κοινωνία με αυτό το μόρφωμα που λέγεται φασισμός-ναζισμός και θα πάει εκεί όπου ήταν. Στα έγκατα της γης, στις τρύπες τους», υπογράμμισε. Όπως επεσήμανε «την πόρτα της εισόδου στη Βουλή, τους την έκλεισε ο κόσμος» και έκανε λόγο για σημαντικό επίτευγμα. «Καταφέραμε μαζί κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό: H Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής και πια θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτές τις χυδαιότητες που βλέπαμε στη Βουλή. Εγώ τις έχω ζήσει όπως και όλοι όσοι είμαστε στο δικαστήριο. Με το χαμό του παιδιού μου τους έχω στο πετσί μου και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από πάνω μου, αλλά ας γλιτώσει η κοινωνία από αυτούς.

«Από το βράδυ της Κυριακής άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα και να το θεωρούν ως δική μου νίκη, αλλά θεωρώ ότι είμαστε όλοι μαζί. Ό,τι έχουμε καταφέρει το καταφέραμε όλοι μαζί γιατί δεν είχαμε από πουθενά και από κανέναν στήριξη. Το ξέρετε καλά. Γίνεται μια δίκη, η δίκη του αιώνα -για εμένα- χωρίς κάλυψη από πουθενά. Δεν υπάρχει ενημέρωση του κόσμου, ούτε μαγνητοσκόπηση της διαδικασίας και μεθαύριο τα παιδιά εάν θέλουν να μάθουν τι έχει γίνει σε αυτή τη δίκη δεν θα υπάρχει κάποιο ..μέσο να το δουν, παρά μόνον το Παρατηρητήριο και αυτό με εθελοντική πρωτοβουλία. Γι αυτό λέω πως η νίκη ανήκει σε όλους μας».

Το αίμα του Παύλου θα τους πνίξει

Για την εξέλιξη της δίκης η Μάγδα Φύσσα τόνισε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι οι κατηγορούμενοι δεν θα έλθουν πλέον με την βουλευτική τους ιδιότητα και την έπαρση που τους διέκρινε. «Έχουμε μπροστά μας την εξέλιξη της δίκης, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι οι κατηγορούμενοι δεν θα έλθουν με την βουλευτική τους ιδιότητα και την έπαρση που τους διέκρινε. Και όχι μόνον αυτούς, αλλά και τους δικηγόρους τους γιατί έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το τρίτο κόμμα, πως τους έχει εκλέξει ο λαός και άλλα τέτοια…Και έτσι ήταν. Τους είχε βγάλει ο λαός, αλλά αυτό ευτυχώς διορθώθηκε».

«Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και στη δίκη και κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε όλοι εμείς που παλέψαμε για αυτό και πάνω από όλα θα δικαιωθεί ο Παύλος. Πιστεύω πως θα καταδικαστούν. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Παύλος θα το αφήσει έτσι. Το αίμα του θα τους πνίξει».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χρυσή Αυγή: Δεν δέχεται την ήττα! Έξαλλος ο Κασιδιάρης!

Χρυσή Αυγή: Διακόπηκε η δίκη λόγω κατάρρευσης κατηγορούμενου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share