Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξανά καθηγητής!

Στην Νομική του ΑΠΘ!

24 Ιουλίου 2019 11:28
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξανά καθηγητής!

Στους πανεπιστημιακούς χώρους θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς έγινε δεκτή η αίτησή του στην Νομική Σχολή του ΑΠΘ προκειμένου να αρθεί η αναστολή των καθηκόντων που ήταν σε ισχύ όσο ήταν μέλος του κοινοβουλίου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα διδάξει φοιτητές της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ με την ιδιότητα του καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός εκλέχθηκε υφυγητής στο ΑΠΘ το 1984 για να ακολουθήσει στη συνέχεια η αναγόρευσή του σε καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, δημοσιεύοντας μεγάλο αριθμό μελετών, μονογραφιών, σχολίων σε δικαστικές αποφάσεις και διδακτικών συγγραμμάτων.

Νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας ο Μπόρις Τζόνσον!

Ηγέτης των Συντηρητικών και πρωθυπουργός της Βρετανίας ανακηρύχθηκε την Τρίτη ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος διαδέχεται την Τερέζα Μέι.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη θέση του πρωθυπουργού θα γίνει την Τετάρτη, ενώ λίγο πριν την ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού παραιτήθηκε η υπουργός Παιδείας, Αν Μίλτον. Δείτε το σκίτσο του Αρκά για την πολιτική επικαιρότητα

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share