Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019

Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ο ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι!

Παίρνει το χρίσμα για τη θέση του ΓΓΑ!

16 Ιουλίου 2019 17:58
Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ο ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι!

Γιώργος Μαυρωτάς προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, προερχόμενος από το χώρο του αθλητισμού παίρνει το χρίσμα. Ο Μαυρωτάς προέρχεται από το χώρο του αθλητισμού, καθώς υπήρξε επί χρόνια μέλος και αρχηγός της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης, με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και Ολυμπιακούς αγώνες.

undefined
Η τοποθέτηση του θα ανακοινωθεί μαζί με τα ονόματα 30 νέων γενικών γραμματέων και θεωρείται ως το πιθανότερο σενάριο. Ο Μαυρωτάς υπήρξε αντιπρόεδρος του Ποταμιού και μετά την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη επρόκειτο να αναλάβει πρόεδρος του κόμματος, ωστόσο δεν κατέβηκε στις εκλογές

Εκτός Βουλής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - Ποιος παίρνει τη θέση του;

Εκτός Βουλής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - Ποιος παίρνει τη θέση του;

Τελείωσε το θρίλερ με την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Το Πρωτοδικείο επικύρωσε σήμερα την έδρα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, γεγονός που συνεπάγεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μένει τελικά εκτός Βουλής.


Σημειώνεται πως οι δυο υποψήφιοι βουλευτές είχαν διαφορά μόλις έξι σταυρών μετά το τέλος της καταμέτρησης. Ακολούθησε νέα επανακαταμέτρηση, έπειτα από αίτημα του κ. Κουρουμπλή, μετά την εξέταση του οποίου το Πρωτοδικείο αποφάσισε τελικά ότι την έδρα πρέπει να καταλάβει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει σαφές ότι αν δεν δοθεί η έδρα στον ίδιο, μετά τις παρατυπίες που, όπως υποστήριζε, είχε εντοπίσει, σκόπευε να προσφύγει στο Εκλογοδικείο.

undefined
Αν και μέχρι να γίνει αυτό και να υπάρξει τελική απόφαση, πάντως, την έδρα καταλαμβάνει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος στις 11:00 της Τετάρτης, θα ορκιστεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share