Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός Βουλής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - Ποιος παίρνει τη θέση του;

Είναι οριστικό!

16 Ιουλίου 2019 16:09
Εκτός Βουλής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής - Ποιος παίρνει τη θέση του;

ελείωσε το θρίλερ με την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Το Πρωτοδικείο επικύρωσε σήμερα την έδρα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, γεγονός που συνεπάγεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μένει τελικά εκτός Βουλής.


Σημειώνεται πως οι δυο υποψήφιοι βουλευτές είχαν διαφορά μόλις έξι σταυρών μετά το τέλος της καταμέτρησης. Ακολούθησε νέα επανακαταμέτρηση, έπειτα από αίτημα του κ. Κουρουμπλή, μετά την εξέταση του οποίου το Πρωτοδικείο αποφάσισε τελικά ότι την έδρα πρέπει να καταλάβει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει σαφές ότι αν δεν δοθεί η έδρα στον ίδιο, μετά τις παρατυπίες που, όπως υποστήριζε, είχε εντοπίσει, σκόπευε να προσφύγει στο Εκλογοδικείο.


Αν και μέχρι να γίνει αυτό και να υπάρξει τελική απόφαση, πάντως, την έδρα καταλαμβάνει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος στις 11:00 της Τετάρτης, θα ορκιστεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Διαψεύδει την επανακαταμέτρηση!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διαψεύδει την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων! Συνεχίζεται η επανακαταμέτρηση ψήφων σε 141 ακόμα εκλογικά τμήματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα βάζοντας τέλος στο θρίλερ της εκλογής του τελευταίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο δυτικό τομέα.

Υπενθυμίζεται ότι την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός, μόλις έξι.

Αν και νωρίτερα την Κυριακή έγινε γνωστό πως η επανακαταμέτρηση σταυρών ολοκληρώθηκε, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε πως δεν είναι αληθές. Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share