Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βουλή: Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Αντώνη Σαμαρά!

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού

15 Ιουλίου 2019 19:25
Βουλή: Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με Αντώνη Σαμαρά!

Πραγματοποίηθηκε το απόγευμα στη Βουλή η συνάντηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η συνάντηση αυτή, που είναι η πρώτη μετά τις εκλογές και τη νίκη της ΝΔ, είχε οριστεί αρχικά την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε λόγω της καταστροφής στη Χαλκιδική.

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Σαμαρά η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις, ανατροφοδότησε τη συζήτηση σχετικά με το πρόσωπο που θα προτείνει η Ελλάδα για τη θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν και αυτό διοτι το όνομα του Αντώνη Σαμαρά ήταν από τα ονόματα που ακούγονταν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον Εσπερινό της Τήνου βρέθηκε ο πρωθυπουργός!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίουβρέθηκε λίγες ημέρες μετά στην Τήνο σε κλίμα κατάνυξης..

Την Τήνο επισκέφθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στον ναό της Παναγίας κατά την ώρα του Εσπερινού, όπου τον υποδέχθηκε ο μητροπολίτης Σύρου και Τήνου, Δωρόθεος.

Σε κλίμα κατάνυξης, ο πρωθυπουργός προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας, ενώ στη συνέχεια ασπάστηκε και την εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχουν αφιερώσει στον Ναό της Παναγίας οι γονείς του.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share