Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Διαψεύδει την επανακαταμέτρηση!

Δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία!

14 Ιουλίου 2019 19:18
Παναγιώτης Κουρουμπλής: Διαψεύδει την επανακαταμέτρηση!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διαψεύδει την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων! Συνεχίζεται η επανακαταμέτρηση ψήφων σε 141 ακόμα εκλογικά τμήματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα βάζοντας τέλος στο θρίλερ της εκλογής του τελευταίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο δυτικό τομέα.

Υπενθυμίζεται ότι την επανακαματέρηση είχε ζητήσει ο κ. Κουρουμπλής καθώς ο αριθμός των ψήφων που τον χώριζαν από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ήταν πολύ μικρός, μόλις έξι.

Αν και νωρίτερα την Κυριακή έγινε γνωστό πως η επανακαταμέτρηση σταυρών ολοκληρώθηκε, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε πως δεν είναι αληθές. Όπως αναφέρει, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

Μηταράκης: «Βρήκα ένα άδειο γραφείο με... δύο φωλιές από κατσαρίδες» (Video)

Πρώτη συνέντευξη μέσα από το νέο γραφείο του έδωσε ο νέος υφυπουργός Εργασίας και αποκάλυψε την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε! Τι αποκάλυψε στο ΣΚΑΪ ερωτηθείς ποια ήταν η εικόνα που αντίκρισε όταν μπήκε για πρώτη φορά στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας; Περιπέτειες έζησε σήμερα όμως και ο Γιάνης Βαρουφάκης!

«Βρήκα ένα άδειο γραφείο με... δύο φωλιές από κατσαρίδες» ήταν η απάντηση του νέου υφυπουργού Εργασίας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ! "Κάναμε απολύμανση τώρα", είπε ο υφυπουργός Εργασίας και συμπλήρωσε πως «το κτίριο γενικότερα έχει τέτοια προβλήματα», συμπλήρωσε.

Ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε ότι το γραφείο του είχε αδειάσει, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share