Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παπαχριστόπουλος ή Κουρουμπλής; Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση για την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ!

Μία εβδομάδα αργότερα!

14 Ιουλίου 2019 14:49
Παπαχριστόπουλος ή Κουρουμπλής; Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση για την τελευταία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά από την ένσταση του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την διαφορά πέντε ψήφων από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο η οποία τον άφησε εκτός Βουλής, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση που θα έδινε τελευταία βουλευτική έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Β2 περιφέρεια του δυτικού τομέα Αθηνών.

Ωστόσο η μεταξύ τους διαφορά δεν άλλαξε, οπότε η έδρα πάει οριστικά στον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Στο μεταξύ, σήμερα στήθηκε κάλπη ξανά, για τις εθνικές εκλογές, στο 33ο εκλογικό τμήμα του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για εκείνο από το οποίο είχε κλαπεί η κάλπη, την προηγούμενη Κυριακή, ημέρα που έγιναν οι βουλευτικές εκλογές.

Μηταράκης: «Βρήκα ένα άδειο γραφείο με... δύο φωλιές από κατσαρίδες» (Video)

Πρώτη συνέντευξη μέσα από το νέο γραφείο του έδωσε ο νέος υφυπουργός Εργασίας και αποκάλυψε την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε! Τι αποκάλυψε στο ΣΚΑΪ ερωτηθείς ποια ήταν η εικόνα που αντίκρισε όταν μπήκε για πρώτη φορά στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας; Περιπέτειες έζησε σήμερα όμως και ο Γιάνης Βαρουφάκης!

«Βρήκα ένα άδειο γραφείο με... δύο φωλιές από κατσαρίδες» ήταν η απάντηση του νέου υφυπουργού Εργασίας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ! "Κάναμε απολύμανση τώρα", είπε ο υφυπουργός Εργασίας και συμπλήρωσε πως «το κτίριο γενικότερα έχει τέτοια προβλήματα», συμπλήρωσε.

Ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε ότι το γραφείο του είχε αδειάσει, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share