Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μηταράκης: «Βρήκα ένα άδειο γραφείο με... δύο φωλιές από κατσαρίδες» (Video)

Έδωσε την πρώτη του συνέντευξη!

14 Ιουλίου 2019 13:09
Μηταράκης: «Βρήκα ένα άδειο γραφείο με... δύο φωλιές από κατσαρίδες» (Video)

Πρώτη συνέντευξη μέσα από το νέο γραφείο του έδωσε ο νέος υφυπουργός Εργασίας και αποκάλυψε την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε! Τι αποκάλυψε στο ΣΚΑΪ ερωτηθείς ποια ήταν η εικόνα που αντίκρισε όταν μπήκε για πρώτη φορά στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας; Περιπέτειες έζησε σήμερα όμως και ο Γιάνης Βαρουφάκης!

«Βρήκα ένα άδειο γραφείο με... δύο φωλιές από κατσαρίδες» ήταν η απάντηση του νέου υφυπουργού Εργασίας, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ! "Κάναμε απολύμανση τώρα", είπε ο υφυπουργός Εργασίας και συμπλήρωσε πως «το κτίριο γενικότερα έχει τέτοια προβλήματα», συμπλήρωσε.

Ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε ότι το γραφείο του είχε αδειάσει, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Άδωνις Γεωργιάδης: "Μέσα στον Αύγουστο οι ΚΥΑ για το Ελληνικό"!

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την επένδυση στο Ελληνικό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

"Είμαστε σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις ήδη ετοιμάζονται οι ΚΥΑ και την Παρασκευή είχαμε σύσκεψη, θα πάνε όλα παρά πολύ καλά και πολύ γρήγορα" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Το πρώτο νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει σειρά θεμάτων θα κατατεθεί μέσα στον Αύγουστο στη Βουλή, οι ΚΥΑ θα έχουν εκδοθεί αρχές ή μέσα Αυγούστου, αρά θα ανοίξει ο δρόμος για το Ελληνικό. Θα βλέπετε να γίνονται πράγματα με πολύ μεγάλη ταχύτητα" τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

"Σήμερα επεξεργαζόμαστε το νομοσχέδιο που ετοιμάζουμε, το τρίτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θα έχει σειρά θεμάτων που αφορούν την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων, όλη τη διαδικασία για το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) για να βγαίνει η έγγραφη στο μητρώο αμέσως, να μην ταλαιπωρείται καμία επιχείρηση. Θα έχει όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για τη λειτουργία της μικρομεσαίας επιχείρησης, να φύγει η γραφειοκρατία από τη μέση" πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
"Ο πρωθυπουργός ήδη επεξεργάζεται σειρά νομοσχεδίων που βασικό στόχο έχουν την τόνωση της οικονομίας και της ανάπτυξης και η μικρομεσαία επιχείρηση είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας διότι ανάπτυξη ανάπτυξη στην Ελλάδα χωρίς μικρομεσαία επιχείρηση δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν είναι μονό οι μεγάλες επενδύσεις, δεν είναι μόνο το Ελληνικό ή ο Χρυσός, είναι και η μικρομεσαία επιχείρηση ο ελεύθερος επαγγελματίας" είπε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share