Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Ταυτοποιήθηκε ο 16χρονος που είχε κλέψει την κάλπη από τα Εξάρχεια!

Τον αναζητούν οι Αρχές!

11 Ιουλίου 2019 17:40
Ταυτοποιήθηκε ο 16χρονος που είχε κλέψει την κάλπη από τα Εξάρχεια!

Ένας 16χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές, καθώς ήταν μεταξύ των ατόμων που έκλεψε την κάλπη των εκλογών στα Εξάρχεια!

Αυτή τη στιγμή αναζητείται από την Αστυνομία!

Ενας δεκαεξάχρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ότι μετείχε στην ομάδα των ατόμων που το απόγευμα της Κυριακής των εκλογών έριχναν πέτρες και μπουκάλια στο κτίριο του 35ου Εκλογικού Τμήματος, στη συμβολή των οδών Αραχώβης και Εμμανουήλ Μπενάκη.

Εξάρχεια κάλπες

Ο νεαρός αναζητείται, ενώ παράλληλα, η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζει την έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό όλων των ατόμων της ομάδας, αλλά και εκείνων που άρπαξαν την κάλπη από άλλο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων.

Ανάληψη ευθύνης για την κλεμμένη κάλπη στα Εξάρχεια!

Εξάρχεια εκλογές 2019

Την ευθύνη για την επίθεση και την αρπαγή κάλπης από το 303 εκλογικό τμήμα στην οδό Κωλέττη στα Εξάρχεια λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία της Κυριακής, ανέλαβε η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές»!

Στο κείμενό τους υποστηρίζουν ότι «η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε...».

Αναφερόμενοι στην επίθεσή τους γράφουν ότι «τη στιγμή της αποχώρησης μας αφήσαμε δώρο στους νεκροζώντανους υπαλληλίσκους των κομμάτων και τα εθελόδουλα δημοκρατικά σκουπίδια των εφορευτικών επιτροπών ένα (κλεμμένο από μπάτσους) δακρυγόνο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά».

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία στο εν λόγω εκλογικό κέντρο θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share