Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μέρκελ: Καθιστή για να μην φανεί το τρέμουλο!

Ακόμα και στον Εθνικό ύμνο!

11 Ιουλίου 2019 15:28
Μέρκελ: Καθιστή για να μην φανεί το τρέμουλο!

Μετά την χθεσινή και τρίτη σε διάστημα λίγων εβδομάδων φορά που πιάστηκε on camera να τρέμει, η γερμανίδα Καγκελάριος ζήτησε αλλαγή πρωτοκόλλου και να παραμείνει καθιστή κατά την τελετή υποδοχής της Δανής πρωθυπουργού στην Καγκελαρία και τον εθνικό ύμνο της Γερμανίας.

Τα σενάρια για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ οργιάζουν και το εν λόγω περιστατικό δεν βοήθησε να κατευναστούν τα πνεύματα. «Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί!», γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό «Der Spiegel» , έγινε αλλαγή πρωτοκόλλου. Λίγο πριν από την έναρξη της τελετή υποδοχής της Δανής πρωθυπουργού με στρατιωτικές τιμές, τοποθετήθηκαν οι δύο λευκές καρέκλες.

Τρέμει ξανά η Μέρκελ! (Video)

Για άλλη μια φορά ο φακός "έπιασε" την γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει σε δημόσια εμφάνιση. Είναι η 3η σε μόλις λίγες εβδομάδες, γεγονός που προβληματίζει αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας Άντι Ρίνε που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Βερολίνο, σύμφωνα με πλάνα του Reuters.

Rekar Aziz@Rekarricci

just can't stop shaking, she was seen shaking for 3rd time while receiving Finnish Prime Minister Rinne in Berlin. Maybe she should include a bottle of water in her diplomatic protocol next time.

19 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Το ίδιο είχε συμβεί στην Καγκελάριο κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στις 18 Ιουνίου και κατά την συνάντησή της με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ στις 27 Ιουνίου, προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Την πρώτη φορά η Καγκελάριος είχε πει: «Είμαι πολύ καλά».

Τότε ο αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αμβούργο Αλεξάντερ Σούλτσε είχε προσπαθήσει να εξηγήσει τη συμβαίνει με τη Μέρκελ. «Το τρέμουλο της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια υποδοχής του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δεν είναι ανησυχητικό από ιατρικής άποψης. Δεν είναι καθόλου σπάνιο η ελλιπής ενυδάτωση του οργανισμού να προκαλέσει πράγματι τέτοια συμπτώματα».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μέρκελ τον προσκάλεσε τον Αύγουστο στο Βερολίνο!

Σοκάρει η εμφάνιση της Άνγκελα Μέρκελ: Άυπνη και με κόκκινα μάτια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Αthensmagazine.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share