Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάκης Θεοδωρικάκος: "Δεν θα γίνει καμία απόλυση στο Δημόσιο"!

Δήλωσε ότι όλα όσα ακούγονται είναι ψέματα!

9 Ιουλίου 2019 15:34
Τάκης Θεοδωρικάκος:

Σήμερα έγινε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι "δεν θα γίνει καμία απόλυση στο Δημόσιο"! Ακόμα τόνισε ότι θα αντιμετωπίσει κάθε εργαζόμενο με σεβασμό!

Ο νέος υπουργός σχολιάζοντας τον ρόλο που αναλαμβάνει είπε ότι «εδώ χτυπάει η καρδιά του ελληνικού κράτους» υποσχόμενος ότι θα αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους συνολικά στο δημόσιο με απόλυτο σεβασμό για τη δουλειά και την προσφορά στη χώρα. «Σε ένα κράτος δικαίου, οι εργαζόμενοι έχουν ξεχωριστό ρόλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε θεωρεί «κάθε έναν και κάθε μία από εσάς ως συνεργάτες στην εφαρμογή μίας πολιτικής που έχει μόνο έναν στόχο, να υπηρετήσει τον Έλληνα πολίτη ώστε για να γίνει το δημόσιο στην συνείδηση των Ελλήνων μία απολύτως πετυχημένη υπόθεση εξυπηρέτησης της Ελληνικής κοινωνίας» Τέλος ο νέος υπουργός είπε ότι μέρος του υπουργείου θα ενσωματωθεί με το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τα περί απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος από την μεριά του, αφού ευχαρίστησε την κα Ξεκογιαννακοπούλου για την άριστη διαδικασία που τήρησε για την παράδοση του υπουργείου και την ορθολογική παρουσίαση της δικής της απολογιστικής πορείας, δήλωσε ότι θα αποφύγει κάθε είδους προγραμματικής αναφοράς καθώς «αυτό θα συμβεί σύντομα με τις προγραμματικές δηλώσεις που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Η απερχόμενη υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου έκανε μία ανασκόπηση στο έργο του υπουργείου κάνοντας λόγο για μία σειρά από σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έργα που υλοποιούνται. Η Ξενογιαννακοπούλου απευθυνόμενη προς τον κ. Θεοδωρικάκο ανέφερε ότι «παραλαμβάνετε ένα υπουργείο με μεγάλη παράδοση, ένα από τα πιο ιστορικά υπουργεία που έχουν να κάνουν με κρίσιμους φορείς του ελληνικού κράτους». Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του έργου του υπουργείου η κ. Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε ότι δρομολογήθηκαν θεσμικές μεταρρυθμίσεις όπως απαιτεί η σύγχρονη διοίκηση. Σε αυτή τη νέα φάση για τη χώρα η δημόσια διοίκηση έχει κρίσιμο ρόλο, ως μοχλός για την ανασυγκρότηση και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα πρώτα του ραντεβού μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης!

Ποια είναι τα πρώτα ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης;

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ορκίστηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Δείτε τις λαμπερές παρουσίες και την τελετή παράδοσης των υπουργείων!

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τα ραντεβού του στις 5:30 το απόγευμα όπου θα συναντηθεί με τον επικεφαλή του SSM Αντρέα Ένρια και αμέσως μετά με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Ο Πρωθυπουργός στις 6:30 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον νέο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη για το θέμα της ΔΕΗ. Να σας θυμίσουμε στο σημείο ότι έχουν δοθεί στη δημοσιότητα όλα τα δομικά προβλήματα μετά τις ζημιές – ρεκόρ της ΔΕΗ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share