Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα πρώτα του ραντεβού μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης!

Δείτε αναλυτικά!

9 Ιουλίου 2019 14:56
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα πρώτα του ραντεβού μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης!

Ποια είναι τα πρώτα ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης;

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ορκίστηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Δείτε τις λαμπερές παρουσίες και την τελετή παράδοσης των υπουργείων!

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τα ραντεβού του στις 5:30 το απόγευμα όπου θα συναντηθεί με τον επικεφαλή του SSM Αντρέα Ένρια και αμέσως μετά με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Ο Πρωθυπουργός στις 6:30 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον νέο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη για το θέμα της ΔΕΗ. Να σας θυμίσουμε στο σημείο ότι έχουν δοθεί στη δημοσιότητα όλα τα δομικά προβλήματα μετά τις ζημιές – ρεκόρ της ΔΕΗ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η άγνωστη ζωή και η παρολίγο τραγωδία μέσα από σπάνιες φωτογραφίες!

Ιούλιος του 1968. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ηλικία 5 μηνών στην αγκαλιά το μπαμπά του. Ένα μήνα μετά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διαφεύγει στο Παρίσι κυνηγημένος από τη χούντα.

Η οικογένεια ξανασμίγει στο Παρίσι 11 μήνες μετά όταν η χούντα εξέδωσε πλέον διαβατήρια στη Μαρίκα και τις τρείς αδελφές του Κυριάκου, την Ντόρα, την Αλεξάνδρα και την Κατερίνα. Μάλιστα, όταν έφτασαν στο Παρίσι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσκυψε να αγκαλιάσει τον γιο του, εκείνος έκλαψε καθώς δεν τον αναγνώρισε. Δείτε ακόμα το παθιασμένο φιλί στο στόμα της Ντόρας Μπακογιάννη!

Στο Παρίσι η οικογένεια μένει σε ένα μικρό σπίτι στην οδό Μιραμπό 1. Μια νύχτα που οι γονείς έχουν βγει για διασκέδαση και τα τρία κορίτσια παρακολουθούν ένα θρίλερ του Χίτσοκ, ξεσπά πυρκαγιά που ξεκινά από το δωμάτιο του μωρού. Η Ντόρα αρπάζει το μικρό Κυριάκο από την κούνια και του σώζει τη ζωή, ενώ το σπίτι καταστρέφεται ολοσχερώς!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγκαλιά της γιαγιάς του. Βαπτίζεται παίρνοντας το όνομα του πατέρα του Κώνσταντίνου Μητσοτάκη, βουλευτή Χανίων και Μακεδονομάχου.


Ο Κυριάκος στους αρραβώνες της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη, που του είχε μεγάλη αδυναμία.

Φωτογραφία από το γάμο της Ντόρας.

Μια σπάνια ξέγνοιαστη καλοκαιρινή στιγμή με τον πατέρα του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τους ίδιους πέντε κολλητούς που είχε και πριν τριάντα χρόνια στο Κολλέγιο Αθηνών. Μια αγοροπαρέα που … κρατάει μέχρι σήμερα. Σταθερό ραντεβού κάθε καλοκαίρι, μια έβδομάδα στο σπίτι στα Χανιά.

Με την ανηψιά του Αλεξία και έναν από τους κολλητούς του στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Η αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Χάρβαρντ γίνεται με την ανώτερη τιμητική διάκριση «summa cum laude».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ταξίδεψαν τότε για να βρεθούν στο πλευρό του ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share